Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 30 апреля 2024
09:01

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

«Еко – день». Велосипедом на роботу!

«Еко – день».  Велосипедом на роботу!
«Велосипедом на роботу» - таку акцію у Дніпропетровську розпочали кандидати об’єднання «Самопоміч».

15 жовтня вони разом із своїми співробітниками приїхали до роботи на велосипедах. Кандидати вважають, що такий вчинок не тільки дозволить заощадити бюджетні кошти, а й стане прикладом який зможе поліпшити екологічну ситуацію у Дніпропетровську.

Головій Злата - Фахівець у сфері міжнародної економіки, фінанси та PR менеджменту. Волонтер Національної гвардії України. Кандидат у депутати обласної ради від об'єднання «Самопоміч»

Не дивлячись на погоду, усі із задоволенням залиши автомобілі, та рухались по місту на двох колесах. До акції залучилося близько 60 людей. Співробітники різних компаній і протилежних напрямків мали одну спільну мету – чисте місто і прозоре повітря.

Саганович Дмитро - громадський діяч, волонтер, підприємець, перший номер у списку кандидатів у депутати обласної ради від об'єднання «Самопоміч».

Багато людей вже давно зрозуміли, що велосипед - це транспорт майбутнього, якому не страшні затори та криза на паливо, а власники двоколісного коня мають кращу фізичну форму, ніж «шанувальники» автомобіля.

Бондарчук Олександр - громадський діяч, правозахисник. Активіст Об'єднання «Самопоміч» . Кандидат в депутати до обласної ради

Кандидати об'єднання «Самопоміч»: «Можливо і Дніпропетровськ стане містом для подорожей на велосипеді»

Пономарчук Віктор - громадський діяч, волонтер, підприємець, майстер спорту по «Трофі» , кандидат у депутати від об'єднання «Самопоміч».

За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, щорічно у світі помирає близько трьох мільйонів людей через хвороби, які викликані забрудненням повітря. Для кандидатів об'єднання «Самопоміч» головним завданням було, навчити мешканців міста бути більш уважнішими не лише до навколишнього середовища, а і до власного здоров'я.

В'ячеслав Мішалов - підприємець, волонтер, кандидат у депутати міської ради від об'єднання «Самопоміч».

«Уявіть, як зміниться наше місто,коли ми хоча б один день літнього тижня будемо пересуватись на велосипедах…»

«Це не перегони – це спосіб змінити життя»

Об'єднання «Самопоміч» ви можете знайти на Facebook:

https://www.facebook.com/Обєднання-Самопоміч-Дніпропетровськ-1452217755068312

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте