Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 11 мая 2024
15:09

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

День боротьби з наркоманією

26 червня кожного року за рішенням Всесвітньої організації охорони здоров’я проходить День боротьби з наркоманією.

Але фахівці борються з цією соціальною проблемою щодня. Так, дніпропетровські спеціалісти уже більше, ніж півроку працюють з групою потенційних споживачів наркотиків – дітьми, які виховуються в дитячих будинках, інтернатах, притулках.

Сьогодні провідний психіатр – нарколог міста Едуард Гура провів перше заняття групової терапії в притулку “Надія”. Агресивність, озлобленість, невпевненість у завтрашньому дні – такі почуття притаманні всім без винятку дітям, що перебувають у притулках. Втрата сім’ї - найбільше потрясіння в житті, причому в житті дитини, яка тільки-но почала пізнавати навколишній світ. Все це призводить до того, що підліток шукає розради, і врешті-решт нею стають наркотики.

Сьогодні в притулку “Надія” перебуває 20 підлітків, кожен з власним життєвим досвідом. Деякі з них вже споживали наркотики, і тепер головне - допомогти їм зрозуміти – це погано. Заняття, які проводить провідний нарколог Едуард Гура дає дітям відчуття впевненості, надії. Він просто розмовляє з ними, а вони відкривають свою душу. І головне, фахівці працюють не тільки з дітьми, а й з вихователями. Саме вони повинні допомагати підліткам відновлювати довіру до людей, боротися з власною агресивністю та замкненістю.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте