Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
16:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Близько 5 тисяс дітей учасників АТО та малеча пільгових категорій безкоштовно відвідають міську ковзанку

Близько 5 тисяс дітей учасників АТО та малеча пільгових категорій безкоштовно відвідають міську ковзанку
За ініціативи мера Дніпропетровська Бориса Філатова цього року близько 5 тисяч дітей пільгових категорій отримають квитки на ковзанку та новорічні заходи. Реалізувати ідею та влаштувати справжнє новорічне диво для малечі допомогли місцеві підприємці.

Про це під час прес-конференції повідомила в.о. заступника міського голови Олена Молошна.

За її словами, безкоштовні білети передадуть дітям учасників АТО, дітям пільгових категорій, а також малечі з малозабезпечених і неповних сімей. Маючі квитки, маленькі дніпропетровці зможуть безкоштовно відвідати найцікавіші новорічні заходи.

Напередодні новорічних свят не залишаться без уваги і діти інших пільгових категорій. Як повідомила заступник начальника управління праці та соціального захисту населення міськради Людмила Козловська, у найближчі дні представники міської влади навідають вихованців одного з інтернатів.

«Ми завжди їдемо у інтернат до діток, які хворі на цукровий діабет. Їм ми привозимо цитрусові. Там перебувають 239 вихованців. У подарунок входить 1 кг мандаринів і 1 кг бананів. Ще 600 дітлахів із малозабезпечених сімей отримають іграшки і солодкі подарунки. Понад 25 найменувань різних іграшок підготовлено для малечі пільгових категорій. Тут подарунки і для хлопчиків, і для дівчат», - розповіла Людмила Козловська.

Gorod.dp.ua на Facebook.


вика  (17.12.15 21:25): Скажите пожалуйста где получать билеты? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті