Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
17:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Під час огляду автомобіля на блокпосту співробітники поліції виявили та вилучили арсенал зброї

|«« «« »» »»|

7 лютого 2016 року о 21.00 під час несення служби на блокпосту на автодорозі Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта співробітники сектору Синельниківського відділу поліції зупинили позашляховик ISUZU, яким керував 39-річний військовослужбовець, мешканець Херсонської області.

Окрім водія в автомобілі перебував 48-річний пасажир, також військовослужбовець, мешканець Донецької області.

Під час огляду автомобіля в багажнику було виявлено автомат АКС-74У, набої калібру 5.45 мм в кількості 1080 шт., магазин до автомату, знаряджений набоями калібру 5.45 мм в кількості 30 шт., дві гранати Ф-1 без запалів та 1 запал до гранати окремо.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу. Будь яких документів та пояснень щодо походження виявленої зброї та боєприпасів, а також напрямку та мети своєї поїздки вищезазначені громадяни правоохоронцям не надали.

Чоловіки затримані та доставлені до Синельниківського відділу поліції, відомості внесено до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Зброю та боєприпаси вилучено та направлено до НДЕКЦ ГУНП в Дніпропетровській області на дослідження. Наразі триває розслідування.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Немой  (09.02.16 09:54): Харьков-Симферополь-Алушта-Ялта-Севастополь-Бахчисарай. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті