Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
14:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мешканцям Самарського району роз’яснили ситуацію щодо переукладання договорів з компанією «Дніпрогаззбут»

|«« «« »» »»|

На громадські обговорення із зазначеного питання до Самарської районної ради запросили мешканців району, керівництво компанії «Дніпрогаззбут», представників міської ради, депутатів.

«Аби зняти соціальну напругу, яка виникла серед містян щодо переукладання договорів з новою компанією – «Дніпрогаззбут» проводимо так звані громадські обговорення на предмет того, яким чином укладати цей документ, яке зобов’язання на себе бере ця компанія, і що повинні в свою чергу робити мешканці, щоб безперебійно отримувати газ. Сподіваємося на конструктивний діалог і розуміння обох сторін», - сказав голова Самарської районної ради Юрій Федько.

Під час жвавої дискусії громадськість висловлювала своє невдоволення щодо необхідності переукладання договорів, натомість директор компанії «Дніпрогаззбут» Тетяна Соболь пояснила, що з 1 липня 2015 року на території міста та області змінився постачальник газу. ТОВ «Дніпрогаззбут» в установленому порядку отримало ліцензію на постачання природного газу за регульованим тарифом відповідно до рішення НКРЕКП №1588 від 21 травня 2015 р.

У зв’язку з цим, кожен споживач природного газу повинен укласти новий договір про надання послуг з газопостачання, сторонами якого будуть споживач, постачальник природного газу та газорозподільне підприємство.

На зборах був присутній начальник управління житлового господарства міської ради Владислав Грицай, який пообіцяв докласти ситуацію міському голові Борису Філатову для організації переговорного процесу – щоб мешканцям не відключали газ і вони не залишалися без життєво необхідних послуг.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (18.03.16 16:30): А как Вам качество газа, если по кол. кубов, то теперь расход в 1.5 раза больше (на тот же период отопления, учитывая, что зима была теплее) и качество стало куда хуже! Бадяжат! Т. е цены повысили, качество газовой смеси упало в разы - считайте сколько мы теперь переплачиваем и как нас обули - в разы:) Відповісти | З цитатою
Горожанин  (18.03.16 09:01): цитата: "НКРЕКП приймає і затверджує будь-які тарифи, подані монополістами їй на розгляд. Це буде система, за якою людям через ці два закони, укази президента про створення неконституційного регулятора (НКРЕКП) будуть нав’язуватися явно завищені та необґрунтовані тарифи, а під страхом втрати житла – вилучатися останні заощадження."
Можно узнать какие задачи (реальные) поставлены перед нашими властями нашими внешними инвесторами? А реальных планах не говорят их всячески прячут, наверное. Как вариант.Говорят одно , а получаеться другое. Непонятно.
Відповісти | З цитатою
BMW  (18.03.16 08:05): Вы посмотрите на этого борова Федько п!!! Пришло он с населением общаться хапуга!!! Харя вот вот треснет ! Я в шоке кого мы выбираем властвовать ! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
прохож  (17.03.16 20:05): Так что изменился поставщик, теперь всем потребителям газа целой области стать раком. Да и не менялось захотелось велико державно щоб було як Европе, ну кому захотелось тот разгребать должен. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті