Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
23:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Працівники Сьомого управління вилучили наркотики вартістю 50 тисяч гривень

Працівники Сьомого управління вилучили наркотики вартістю 50 тисяч гривень
Триває системне відпрацювання території Дніпропетровської області на предмет виявлення наркозлочинів.

Так напередодні працівники Сьомого управління Департаменту протидії наркозлочинності було проведено обшук у мешканця обласного центру. В результаті цього було вилучено партію «метамфетаміну» і «марихуани», повідомив начальник підрозділу Олег Ягольник.

Крім того у правопорушника було вилучено 400 таблеток підконтрольного медпрепарату «Ефіна», електронні ваги, порожні шприци і сліп-пакети.

Всі зазначені речовини планувалося реалізувати на території Дніпропетровська.

Крім того, під час обшуку у непрацюючого мешканця Дніпродзержинська, працівники Сьомого управління вилучили півкілограма суміші із залишками «метамфетаміну», а також прекурсори сліп-пакети з червоним фосфором, літр соляної кислоти, перманганат калію та електронні ваги і сліп-пакети, підготовлені для дозування нових партій «метамфетаміну». За тією ж адресою було вилучено лабораторне обладнання, яке господар систематично використовував для виготовлення психотропних речовин.

На даний момент все вилучене направлено на експертизу. На «чорному» ринку загальна сума вилученого в обох випадках становить близько 50 тисяч гривень.

За вказаними фактами порушено кримінальні провадження за статтями 309, 311 і 313 Кримінального кодексу України. Фігурантам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років, - зазначив Олег Ягольник.

Gorod.dp.ua на Facebook.


!!!  (02.04.16 11:43): Вобщем для наркоторговцев просто необходимо вернуть Смертную казнь! Как в Китае. Відповісти | З цитатою
)  (31.03.16 18:29): Долю не заплатили...Почему на ж/м Сокол торгуют до сих пор порошком???...Ни для кого не секрет, что есть смотрящий за массивом ( высокого роста чурка)...место встречи(малина) кафе "Явир"...также практикуется добавка в алкоголь психотропов , чтоб грабить людей в отключенном состоянии...Кто с них получает, чтоб они безнаказанно действовали??? Или смотрящий нормально заносит мзду??? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті