Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
16:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Черговий пуск за міжнародною програмою «Морський старт» запланований на 15 серпня

Черговий пуск ракети-носія «Зеніт 3SL» за міжнародною програмою «Морський старт» запланований на 15 серпня. Про це стало відомо з інформації Національного космічного агентства України.

«Зеніт 3SL» стартує з комунікаційним супутником «Galaxy 19». Збудований компанією Loral, супутник замінить на орбіті космічний апарат «Galaxy 25» і використовуватиметься для ретрансляції сигналу на територію Північної Америки.

Попередній, 28-й, запуск ракети-носія «Зеніт-3SL» з плавучої платформи «Одіссей» у Тихому океані в рамках міжнародного космічного проекту «Морський старт» відбувся 16 липня о 8.21 за київським часом. Тоді носій вивів на орбіту американський космічний апарат EchoStar XI масою у понад 5,5 тонни. Той космічний апарат став третім супутником, запущеним за програмою «Морський старт» в інтересах корпорації EchoStar.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Я  (02.08.08 21:09): Устаревшие данные.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті