Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровський меткомбінат відзвітував перед міською владою про свою природоохоронну діяльность

Дніпровський меткомбінат відзвітував перед міською владою про свою природоохоронну діяльность

У виконкомі Кам’янської міської ради під головуванням заступника міського голови Олега Морохова відбулася робоча нарада щодо діяльності ПАТ «Дніпровський металургійний комбінат» з екологічних питань.

Організатором заходу виступило управління екології та природних ресурсів міської ради.

У нараді взяли участь депутат міської ради, голова постійної комісії з питань екології, промислової політики, економіки, праці, енергозбереження та впровадження аутсорсингу Олександр Донець та начальник служби охорони навколишнього природного середовища ПАТ «ДМКД» Юрій Байрак.

ПАТ «Дніпровський металургійний комбінат», що є найбільшим забруднювачем атмосферного повітря в місті, проінформувало, які природоохоронні заходи, передбачені «Екологічною програмою міста Дніпродзержинськ на 2016–2020 роки», виконуються за рахунок власних коштів підприємства. Це – будівництво колового охолоджувача агломерату з аспіраційною системою (освоєно 12664 тис. грн.); модернізація батарейного циклону при проведенні капітального ремонту агломашини в двоступеневий очисний апарат з підвищеною ефективністю вловлення однієї агломашини з шести (освоєно 6461,6 тис. грн.); модернізація системи утилізації продуктів згорання секційної пічки №1 шаропрокатної дільниці вісепрокатного цеху (освоєно 741 тис.грн).

У ході наради наголошувалося, що підприємству необхідно прискорити виконання природоохоронних заходів для зменшення викидів у навколишнє середовище.

Поліпшення екологічного стану міста потребує постійної та пильної уваги з боку міської влади. Саме тому робота з підприємствами-забруднювачами щодо виконання ними природоохоронних заходів проводиться постійно, зазначають в управлінні.

Gorod.dp.ua на Facebook.


горожанин  (22.08.16 16:39): Опять сказки как загрязняли так и загрязняют.
Управление екологии вообще работает?
Или только соглашается с ДМК за деньги , а мы дышим.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті