Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
21:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Рейтинг перевізників: недбалі та зразкові водії

Рейтинг перевізників: недбалі та зразкові водії

Вони уявляють себе на перегонах, плутають місця відправки, а іноді й взагалі – міста. Дніпропетровська облдержадміністрація продовжує контролювати якість пасажирських перевезень на міжміських та приміських маршрутах.

Допомагають у цьому GPS-датчики, встановлені в автобусах. Про зразкових та недбалих водіїв останнього тижня розповіли у відділі транспорту ОДА.

  Веселі атракціони влаштував пасажирам водій маршрутки «Дніпро – Першотравенськ». Він розігнав своє авто під номером 70886 АВ до 130 кілометрів на годину. За це «шумахер» автопідприємства «Ігрек» отримав попередження про звільнення. Ще одне перевищення – і його місце займе інший водій.

Переплутав місце відправлення водій маршрутки ВН 4075 АА. З Дніпра до Новомосковська працівник «Північтранс» рушив з вулиці Харківська, а мав – з вулиці Казакова. Йому також винесли догану.

«Дніпропетровська ОДА контролює якість пасажирських перевезень на міжміських та приміських маршрутах. У цьому допомагають GPS-датчики. За три місяці такої роботи більше 30 водіїв вже отримали попередження, чотири – позбулися місця роботи, – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. – Ми прагнемо порядку на дорогах, безпеки та комфорту для пасажирів. Більшість водіїв це розуміють, тож працюють без зауважень».

Працювали за правилами цього тижня водії «СІС», «Пушкарний», «Мотодор», «Імперіал», «Одіум-Престиж», «Матеріал-Сервіс», «Автодрайв», «Рубель», «Скабелко». Автобуси цих перевізників їздять за графіком, не перевищують швидкість та не змінюють маршрут.

Дані про роботу пасажирського транспорту в області поступають й на громадську платформу Easyway. На сайті www.eway.in.ua пасажири можуть дізнатися, коли під’їде необхідний автобус, скільки машин працює на лінії та чи довго чекати наступної маршрутки.

У Дніпропетровській області понад 200 приміських та 240 міжміських маршрутів. На них працює більше 800 машин.

Gorod.dp.ua на Facebook.


тупицки  (29.08.16 14:43): 67 маршрутка по 4 гривны, вы чего?! Відповісти | З цитатою
Водила  (26.08.16 10:28): Вместо того, что бы пиарить приложение е вей, лучше дотянули бы его мобильную версию до каких либо приемлемых стандартов. Відповісти | З цитатою
ого  (25.08.16 15:05): а шо 205 уже с казакова отправляется? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті