Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
03:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В області визначили лідерів та аутсайдерів по роботі у Prozorro

В області визначили лідерів та аутсайдерів по роботі у Prozorro

Хто з міст та районів улітку відпочивав, а хто активно працював – обговорили на колегії в Дніпропетровській облдержадміністрації. Такі зустрічі тут вже традиційні.

На них керівники територій звітують про виконану роботу, аналізують помилки. За підсумками колегій злісні порушники отримують догани.

«Прикладом роботи у Prozorro для міст та районів нині є Дніпропетровська ОДА. Майже за рік роботи провели 7,7 тисячі закупівель, заощадили близько 53 мільйонів гривень, – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. – Для порівняння – усі міста та райони області разом провели близько 8,8 тисячі торгів та зекономили понад 44 мільйони гривень».

За підсумками літа лідерами з електронних закупівель є Юр’ївська, Новомосковська та Покровська райдержадміністрації, а також міськради Павлограду, Тернівки, Покрова. У них найбільша кількість зареєстрованих та успішно завершених лотів.

Пасуть задніх Магдалинівська, Широківська та Криворізька райдержадміністрації, а також Криворізька, Вільногірська та Кам’янська міськради. Вони проводять у Prozorro замало торгів, тому найменше заощаджують.

«Усі торги контролюються Дніпропетровською ОДА. Для цього організовано систему моніторингу електронних закупівель. Керівники міст та районів мають розуміти, що відповідальні за кожну бюджетну копійку», – наголосив під час колегії перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Олег Кужман.

Придніпров'я перейшло на електронні закупівлі в системі Prozorro у серпні 2015 року. За цей час область заощадила більше 212 мільйонів державних коштів, стала першою в країні за якістю електронних закупівель і увійшла до трійки лідерів за кількістю проведених торгів.

З 1 серпня усі публічні закупівлі в Україні здійснюються виключно через Prozorro. Це передбачено Законом «Про публічні закупівлі».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті