Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
15:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Голова облради Гліб Пригунов бере участь у роботі Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи

Голова облради Гліб Пригунов бере участь у роботі Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи

У Страсбурзі зібралися ключові суб'єкти у сфері місцевого самоврядування. Гліб Пригунов голова обласної ради у складі української делегації бере участь у роботі Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи.

Робота присвячена темі "Етика і прозорість на місцевому та регіональному рівнях." Учасники розглядатимуть дві доповіді «Попередження корупції і заохочення громадської етики на місцевому і регіональному рівнях" і "Неправильне використання адміністративних ресурсів в ході виборчих кампаній та роль місцевих і регіональних виборних представників ".

«Що можна зробити для поліпшення інтеграції та належного врядування на місцевому та регіональному рівнях? Це одне з головних питань, на яке ми маємо дати відповідь. А також обмінятися досвідом, саме для цього зібралися учасники зі всієї Європи», - зазначив Гліб Пригунов.

Протягом роботи відбудеться обговорення документу про стратегію Конгресу з протидії радикалізації на місцевому рівні. Та буде розгорнута тематична дискусія «соціальні права в Європі: про здійснення Європейської соціальної хартії на регіональному рівні».

Гліб Пригунов увійшов до складу Комітету з питань управління. Він несе відповідальність за справи, що входять до сфери статутних повноважень Конгресу, такі як управління, державні фінанси, прикордонного та міжрегіонального співробітництва та електронної демократії, а також співпраці з міжурядовими органами.

Нагадаємо також, що Гліб Пригунов представляє партію Петра Порошенка «Блок Солідарність» і увійшов до політичної групи ЕНП/ CCE-EPP / CCE (Європейської народної партії).

«Перший день роботи був плідним та насиченим, атмосфера доволі робоча. Тож, впевнений, ми зможемо винести з роботи Конгресу багато цінного, того, що зможемо використовувати в своїй роботі в Україні», - висловив сподівання Гліб Пригунов.

Робота Конгресу триває і завтра розпочинаються пленарні засідання.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Елизавета  (19.10.16 08:01): Все это хорошо. Коммуна (нидерл. gemeente, фр. commune, нем. Gemeinde) — низшая административная единица Бельгии. Происхождение слова -от слова коммунизм а также от коммун которыми жили цыгане, татаро монголы и всякие кочевые племена которые вели захватнический образ жизни, а также брали в рабство оседлых. Это не есть хорошо.надо менять слово "коммуна " в Бельгии еще и потому что оно несет в себе неземную магию ислама (который нежелателе в Европе) менять слова Коммуна надо еще и потому в Бельгии что именно в ее столице Брюссель находится штаб квартира Евросоюза. Все начинается с названий. Но кто-то из исламистов это продумал и именно навязал идею страны коммун (будущего коммунизма - лжерелигии по которой правят над миллионам нищих рабочих и крестьян горстка олигархов, как правило это всякие ханы и хамы (потомки Хама. третьего сына Ноя проклятого им) ислама. И эти 12 звезд на флаге евросоюза надо менять на 12 крестов. (звезда это символ сатаны)Слово коммуна убрать отовсюду и запретить Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті