Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Арсенал боєприпасів виявили поліцейські Дніпропетровщини на блокпосту

Арсенал боєприпасів виявили поліцейські Дніпропетровщини на блокпосту

7 листопада, співробітники взводу по обслуговуванню стацпосту "Першотравенський" під час несення служби на блокпосту селища Андронівка, спільно з працівниками ППОП в області, зупинили для перевірки автомобіль «Volkswagen Transporter». За кермом авто перебував 30-річний уродженець Дніпра.

Під час візуального огляду автомобілю правоохоронці виявили та вилучили арсенал боєприпасів, а саме: 8 гранат РГН з запалами до них, 60 патронів калібру 5,45 мм та 14 патронів калібру 7,62 мм.

За словами водія, вказані боєприпаси він знайшов у лісосмузі понад автодорогою, неподалік міста Покровськ Донецької області і віз для добровільної здачі.

На місце події поліцейські негайно викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала цей факт. Вилучені бойові припаси направлені до НДЕКЦ для проведення дослідження. Керманича та автівку доставлено до Межівського відділення поліції, з якою метою він зберігав та перевозив виявлені боєприпаси з’ясує слідство. Подія зареєстрована в Журналі Єдиного Обліку.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».


Gorod.dp.ua на Facebook.


Хохотун  (09.11.16 03:45): - Грищенко посмотрите что что я нашел у дороги! Пуля и целый патрон.
- У нас тут такого добра полно. В степь пойдите - снаряд найдете.
(х/ф "Зеленый фургон")
Відповісти | З цитатою
11  (08.11.16 18:00): Волонтеры? Відповісти | З цитатою
)))да ну...  (08.11.16 17:38): Хоть бы лапшу по правдоподобней придумывали)))Все кого заловили нашли в лесополосе и везли сдавать добровольно но не довезли)))Клоуны такое ощущение что зайди в лесополосу и там все лежит и ждет тебя))) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Злая абизяна  (08.11.16 17:28): Без гранаты ты букашка,- а с гранатой - человек-павук.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті