Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
10:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Міськрада Дніпра відзначила найкращих працівників культури з нагоди професійного свята

Міськрада Дніпра відзначила найкращих працівників культури з нагоди професійного свята

9 листопада в Музеї українського живопису в Дніпрі зібралося понад 100 працівників культури. 70 з них отримали від міської ради почесні грамоти та подяки на честь професійного свята. Їх вручив заступник міського голови Дніпра Олександр Шикуленко.

Крім того, міськрада нагородила переможців мистецьких конкурсів – кожен отримав грошову премію в розмірі 2 тис. грн.

«Цього року в рамках програми мера Бориса Філатова «Дніпро – культурна столиця» ми поставили перед собою завдання, щоб майже кожного тижня в місті відбувалася культурна подія, і нам це вдалося. Наступного року ми плануємо тримати планку. Рік буде насичений культурними подіями: ми проведемо джаз-фестиваль, також є кілька культурних подій, які матимуть не менший масштаб, ніж «Джаз на Дніпрі». Відбудуться виставки, музичні сейшени. Все це продемонструє нашим містянам, що ми живемо в насправді культурному місті», – зазначив Олександр Шикуленко.

«У такі тяжкі для країни часи тисячі людей працюють для того, щоб українцям дихалося легше і була надія на майбутнє. Взагалі без мистецтва та інших духовних речей людство не може існувати. Я хочу привітати всіх дніпровців з цим святом, яке, сподіваюсь, ще довго буде нас радувати мистецькими відкриттями. Бо важливе не так свято, як те, щоб працівникам культури не було соромно стояти на ньому», – розповів актор та режисер театру одного актора «Крик» Михайло Мельник, який завітав на захід.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті