Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
01:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Освітяни Дніпропетровщини переймають досвід Кам’янського

Освітяни Дніпропетровщини переймають досвід Кам’янського

Днями на базі освітніх закладів міста пройшов обласний семінар-практикум для керівників методичних служб Дніпропетровської області.

Про це повідомили в департаменті з гуманітарних питань Кам’янської міської ради.

Програма була досить насичена за формою та інноваційна за змістом. Основні заходи відбулися на базі Центру позашкільної роботи та дитячої творчості, середньої школи №25, академічного ліцею №15. До підготовки і проведення семінару були також залучені ліцей нових інформаційних технологій, школа №30, гімназія №11, навчально-виховні комплекси №24 і №36.

Директор департаменту з гуманітарних питань міської ради Тетяна Онищенко представила гостям освітній простір регіону. Освітяни міста презентували інноваційний підхід до системи науково-методичної роботи з педагогічними кадрами, проаналізували психолого-педагогічні аспекти навчання педагогів для підвищення їх фахової майстерності.

Проректор із науково-методичної роботи Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Марина Ватковська, завідувач навчально-методичного відділу Людмила Якименко, методист організації неперервного навчання керівних кадрів Альона Кондратьєва ознайомили учасників із теоретичними аспектами теми семінару.

Презентація діяльності міського методичного кабінету департаменту з гуманітарних питань, навчально-виховних закладів міста отримала високу оцінку від науковців обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та учасників семінару. Інноваційний досвід освітян Кам’янського тепер буде впроваджуватися в інших містах та районах Дніпропетровської області.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті