Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
02:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Зміни в програмі фестивалю авторської пісні «Облака»

Зміни в програмі фестивалю авторської пісні «Облака»

У програмі фестивалю бардів «Облака» відбулися зміни з незалежних від організаторів обставин.

Про це повідомив начальник управління культури департаменту гуманітарної політики міської ради Дніпра Євген Хорошилов. Так, під час гала-концерту 7 грудня замість Юлія Кіма, який не зможе приїхати за станом здоров'я, виступить проект «Пісні нашого століття» (рос. – «Песни нашего века»).

«На жаль, Юлій Кім не зможе бути з нами. Він передавав свої найкращі побажання. Ми знайшли йому гідну заміну. Ті, хто знайомий з авторською піснею, розуміють, що «Пісні нашого століття» – це відомий колектив», – сказав Євген Хорошилов.

Організатори фестивалю зазначили, що люди без проблем зможуть здати квитки у касах, якщо заміна їх не влаштовує. При виникненні питань або проблем можна звертатися до управління культури департаменту гуманітарної політики міської ради (просп. Д. Яворницького, 75-А, тел. 744-63-14).

Нагадаємо, в рамках програми Бориса Філатова «Дніпро – культурна столиця» у місті проходить фестиваль бардів «Облака», присвячений видатному дніпрянину Олександру Галичу. Перший концерт у рамках заходу відбувся 25 жовтня, другий – 12 листопада. Наступні два заплановані на 6 та 7 грудня.

Більше інформації про фестиваль тут.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті