Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
17:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Квитки на поїзд через інтернет з 1 грудня можна лише придбати, а не зарезервувати

Квитки на поїзд через інтернет з 1 грудня можна лише придбати, а не зарезервувати

ПАТ «Укрзалізниця» звертає увагу пасажирів, що відсьогодні, з 1 грудня 2016 року, на період новорічних свят, в якості експерименту буде призупинено надання послуги резервування місць у поїздах через інтернет. Квитки через інтернет відтепер можна лише придбати, а не зарезервувати.

У компанії пішли на цей крок у рамках антикорупційних заходів.

Рішення призупинити операцію резервування місць у поїздах через мережу інтернет прийнято керівництвом ПАТ «Укрзалізниця» з огляду на численні звернення пасажирів щодо проблем із придбанням квитків у період масових перевезень, зокрема на зимові свята. В Укрзалізниці сподіваються, що такий експеримент дозволить запобігти зловживанням, пов’язаним із незаконним перепродажем проїзних документів.

Таким чином, з 1 грудня 2016 року впродовж новорічних свят послуга резервування квитків через мережу інтернет буде недоступною.

Нагадаємо, що зарезервувати місця в поїздах через інтернет можна було від самого початку запровадження продажу квитків через всесвітню мережу. До 1 грудня 2016 року квитки можна було зарезервувати на 24 години, і коштувала ця послуга пасажирові 17 грн.

Для покращення обслуговування громадян, уникнення непорозумінь при посадці в поїзд Укрзалізниця постійно звертається до пасажирів з проханням не купувати квитки в сторонніх осіб, а виключно в касі або через офіційний онлайн-сервіс ПАТ «Укрзалізниця» - booking.uz.gov.ua та агентів, підключених до автоматизованої системи продажу квитків.

Також залізничники звертають увагу правоохоронних органів на численні скарги громадян щодо протиправної діяльності перекупників на вокзалах.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Фома  (05.12.16 12:01): "Также железнодорожники обращают внимание правоохранительных органов на многочисленные жалобы граждан о противоправной деятельности перекупщиков на вокзалах. " И КТО В ЭТОМ УЧАСТВУЕТ??? ТЕ ЖЕ РАБОТНИКИ ЖЕЛЕЗНОЙ ДОРОГИ - КАССИРЫ, АДМИНИСТРАТОРЫ, ДЕЖУРНЫЙ ПО ВОКЗАЛУ И Т.Д. Відповісти | З цитатою
нацисту-сіоністу  (02.12.16 12:12): ЛЮДИ дійсно вже 4роки покупають квитки через і-нет...
а є ще можливість зарезервувати квитки та викупити їх в касі як грошей не вистачає на час замовлення ...
от саме цим і злодюжки в касах промишляли... щоб перекрити бронювання=шахрайство цю можливість ЗАКРИЛИ!!
Відповісти | З цитатою
КАПЕЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ  (01.12.16 17:34): что за бред
народ уже года два так делает
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті