Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 12 червня 2024
17:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам`янському відбулось засідання з питань призначення житлових субсидій

У Кам`янському відбулось засідання з питань призначення житлових субсидій

Також обговорили проблему доставки "комунальних" платіжок городянам.

7 грудня у Кам`янському пройшла нарада з питання призначення субсидій в умовах підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги. Засідання очолив заступник міського голови Олександр Чернишов, до компетенції якого відтепер належить контроль за сферою соціального захисту.

Учасники наради обговорили нагальні робочі питання. Олександр Чернишов висловив свої побажання щодо майбутньої співпраці з керівниками районних управлінь соціального захисту. Зокрема, він зазначив, що незабаром зустрінеться з начальником кожного районного управління та обговорить питання оптимізації штату цих структурних підрозділів, методику їх роботи та існуючі проблеми.

На нараді також обговорили питання доставки розрахункових документів (платіжок) мешканцям приватного сектору міста. Заступник начальника управління, начальник відділу прийому громадян з питань призначення державної соціальної допомоги Дніпровського району Світлана Сеніч доповіла, що останнім часом ситуація покращилась, і люди з приватних домогосподарств почали вчасно отримувати платіжки. На вирішення проблеми вплинуло і те, що міський центр комунальних розрахунків «Інфо-Ком» уклав договір з однією приватною компанією на доставку розрахункових документів до споживачів, які мешкають у приватному секторі. Крім цього, відтепер у платіжках власників приватних будинків також буде зазначено рахунок за вивезення твердих побутових відходів.

«Робота управлінь соціальної сфери повинна бути налагоджена належним чином, адже сьогодні на цю структуру покладається надзвичайно важлива функція – піклуватись про людей, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто опинився у складних життєвих обставинах», – зазначив Олександр Чернишов.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті