Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
00:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відкрили Центр психічного здоров'я та травматерапії Форпост HELP

У Дніпрі відкрили Центр психічного здоров'я та травматерапії Форпост HELP

Центр психічного здоров'я та травматерапії Форпост HELP відкрили в Дніпрі 15 грудня. В ньому постраждалі від конфлікту на сході країни, переселенці та бійці АТО зможуть отримати соціальні та юридичні послуги.

У відкритті комплексу взяв участь міський голова Борис Філатов, а також представники обласної влади, духовенства та громадських організацій.

Місто допомогло Центру з приміщенням. Мер також пообіцяв виділити кошти на оновлення його фасаду.

«Місто взяло безпосередню участь у реалізації цього проекту. Приміщення Центру є комунальною власністю громади Дніпра. Я пам'ятаю, як кілька місяців тому ми підписали меморандум про співпрацю. Не думав, що так швидко перерізатимемо стрічку. Обіцяю тепер виділити кошти на ремонт фасаду будівлі Центру», – зазначив міський голова.

Основною метою Центру є відновлення психічного здоров'я людей. Тутешні фахівці працюють з використанням виключно науково доведених медичних методів. Команда Центру психічного здоров'я та травматерапії Форпост HELP налічує 18 спеціалістів.

«У нас мультидисциплінарна команда, працівники можуть замінити одне одного. У Центрі можна отримати терапевтичну, адвокатську та юридичну допомогу», – сказала керівник Центру психічного здоров'я та травматерапії Форпост HELP Олена Подолян.

За її словами, щомісяця по допомогу звертаються не менше 70 українців.

<

b>Довідка:
Центр створений фахівцями ГО «Всеукраїнський центр з надання допомоги постраждалим від терористичних дій на Сході України «Форпост» та ГО «Правозахисна Група «СІЧ» за підтримки GIP (Грузія), International Alert (Велика Британія), European Commission, Дніпровської міської ради та Дніпропетровської обласної ради. Фінансову підтримку проект отримав у рамках гранту Європейської комісії.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті