Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Новий дитсадок у Вербках став особливим новорічним подарунком для 115 малюків

|«« «« »» »»|

Більше 5 років чекали вербківці на новий дитячий садок. Його відкриття стало справжнім новорічним подарунком для громади. Відсьогодні у сучасному садочку навчатиметься 115 малюків.

Просторі кімнати, сучасні меблі та нові іграшки.

5 років чекали вербківці на новий дитячий садок. Команда Валентина Резніченка мрію селян здійснила.

«У Вербках був старий дитячий садок, збудований дуже давно. Приміщення було маленьке, групи переповнені, не мали власної актової та спортивної зали. Потім садок взагалі закрили на реконструкцію. Для нас це була справжня трагедія. Денисці вдома було нудно. Ми ледь дочекалися відкриття. Сьогодні емоції переповнюють і мене, і синочка. Нарешті йдемо до дитячого садка. Це відчуття не передати словами», - розповідає Надія Кравцова, мама 6-річного Дениса.

Старий одноповерховий садок відремонтували, поруч звели двоповерховий корпус. Будівлі об'єднали переходом. Тепер кожна з шести груп має власну ігрову та спальню, окремий вихід та майданчик.

Є у садочку і власний спортзал, актова зала та сучасний кабінет психолога.

З нетерпінням чекала на відкриття і шестирічна Христина.

Дівчинку вражає все. «Нові іграшки, багато чого нового, шафки, спальня, килими нові. Найбільше подобається спальня», - розповідає Христина.

Дівчинка швидко знайшла нових друзів. У просторій кімнаті є чим зайнятися.

Новий дитячий садок «Оксанка» відкритий для 115 хлопчиків та дівчаток Вербківської об'єднаної громади.

«Влітку 2015-го до району приїхав голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. Я вирішила піти до нього на особистий прийом та розповісти про ситуацію з садком, – поділилася завідувач дошкільного закладу Валентина Титова. – Вже восени робота знову закипіла. Минув рік – і маємо оновлений садочок».

Цьогоріч команда Валентина Резніченка створила 1,5 тисячі нових місць у дитячих садках Дніпропетровщини, з нуля збудовано 2 нові дитячі садки.

«Кількість дітей щороку зростає. Ми маємо багато заяв від молодих батьків, які планують влаштувати своїх дітей до дитячих садків. Команда Валентина Резніченка має в пріоритеті створення нових місць для навчання дошкільнят. У 2016 році створили 1,5 тисячі нових місць. Цьогоріч роботу продовжимо», - зазначив директор департаменту освіти та науки Дніпропетровської ОДА Олексій Полторацький. 

На Дніпропетровщині працюють близько тисячі садочків. У них виховуються понад 116 тисяч малюків.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті