Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпрян запрошують безкоштовно вивчати англійську

Дніпрян запрошують безкоштовно вивчати англійську

Дніпропетровська обласна наукова бібліотека оголошує черговий набір на курси англійської мови. Вивчати іноземну безкоштовно запрошують усіх бажаючих незалежно від віку та рівня знань.

Як можна записатися – розповіли в управлінні культури, національностей та релігій ДніпроОДА.

Проект «Активуй англійську» - експрес-курс з вивчення іноземної мови. Він успішно стартував у 2016 році. За 10 місяців покращили свої знання близько 600 бажаючих. Проект організований освітнім центром «Вікно у Європу». Навчання продовжується.

Аби потрапити на курси - достатньо напередодні прийти до бібліотеки і записатися. Взяти із собою треба паспорт. Вартість реєстрації – 10 гривень. Більше ніяких коштів не потрібно – навчання безкоштовне. Експрес-курс складається з 10-ти лекцій. Проводяться вони щовівторка. Перше заняття вже 7-го лютого. Початок о 16:00.

Додатково на базі бібліотеки працює «Кіноклуб». Щосереди о 17:00 учасники мають змогу безкоштовно переглянути фільми англійською та обговорити їх між собою.

Для тих, хто тільки бажає опанувати іноземну – відкрито набір на базовий курс для початківців. Він включає вивчення алфавіту, правильної вимови, методів транскрипції та базових правил читання. Заняття стартують 9 лютого о 16:00. Проводитимуться раз на тиждень.

Детальніше про умови та проекти можна дізнатися за телефоном: 39-28-27. Адреса бібліотеки: пр. Д. Яворницького, 18, к. 19.

Gorod.dp.ua на Facebook.


11  (04.02.17 11:52): украинский уже не надо? кому он нужен там. на заработках Відповісти | З цитатою
я  (03.02.17 14:43): Начало в 16:00 в рабочий день - очень неудобно. Но сама идея отличная. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Helga  (03.02.17 13:04): Согласна, идея хорошая. Но в 16-00 вряд ли работающее население сможет посетить такие курсы. Если бы после 18-00, то с удовольствием Відповісти | З цитатою
en76  (03.02.17 12:27): Идея с бесплатным английским очень хорошая, но не для тех кто работает. Может соти то о нас подумать? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті