Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
23:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кривому Розі поліцейські викрили 3 онлайн-порностудії

У Кривому Розі поліцейські викрили 3 онлайн-порностудії

Встановлено, що квартирах-студіях працювали 15 жінок та 3 чоловіка веб-моделі. Вони оголювалися, демонстрували свої статеві органи та робили все, що забажає та оплатить клієнт по той бік екрану.

Інформація про діяльність 3-х онлайн-порностудій на території м. Кривий Ріг надійшла до співробітників Управління боротьби з злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, 7 жовтня 2016 року. Вона була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 301 Кримінального кодексу України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів).

В подальшому в ході проведення оперативно-розшукових та слідчих дій було встановлено, що мешканець м. Кривий Ріг організував 3 онлайн-порностудії та найняв на роботу веб-моделями 15 жінок та 3 чоловіка. 25 лютого 2017 року поліцейські спільно з працівниками прокуратури провели 3 санкціоновані обшуки у квартирах-студіях.

Там було виявлено та вилучено більше 10 одиниць комп’ютерної техніки, веб-камери, штативи, предмети інтимного характеру, записники з логінами та паролями, а також рукописні розмовники. Під час обшуків в квартирах знаходилися 8 веб-моделей та організатор.

Дії організатора порнобізнесу кваліфікуються за ч. 3 ст. 301 та ч. 2 ст. 302 Кримінального кодексу України (створення або утримання місць розпусти і звідництво) України. Санкція статей передбачає до 7 років позбавлення волі. Дії веб-моделей кваліфікуються за ч. 3 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Fidel  (03.03.17 06:54): Если закрыли 3 веб-порностудии, то логично спрос останется прежним, а предложений станет меньше. То есть ждите повышение цен и на эти услуги :)
Также можно рассматривать данное сообщение, как объявление о работе. Можно трудоустроить 15 баб и 3-х не баб. Обещали новые рабочие места? А вот они :)
Відповісти | З цитатою
жжж  (02.03.17 08:21): А девок за низкое качество обслуживания клиента. В компе ни хрена не видно, за что люди деньги платят. Відповісти | З цитатою
...  (02.03.17 08:14): какой бред, сидишь значит, разговариваешь с подругой по скайпу, а тут менты и статья сутенерство или вовлечение лица в занятие проституцией. За создание порностудии справедливо, а девок то за что??? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті