Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
02:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі розпочалась «Студентська весна-2017»

|«« «« »» »»|

5 квітня в Дніпрі стартував фестиваль «Студентська весна-2017». У місті його проводять понад 50 років. Цьогоріч захід відкривають володарі гран-прі минулого року – студенти Університету митної справи та фінансів.

«Хочу сказати від імені міського голови Дніпра Бориса Філатова: ми підтримуємо «Студентську весну» й будемо робити це надалі. Дякую керівництву університету за надану можливість провести цей фестиваль. Для переможців конкурсу ми підготували приємний сюрприз. Перші три виші-переможці розділять між собою 150 тисяч гривень. Таке рішення ми плануємо ухвалити на наступній сесії міськради», – сказав заступник міського голови Дніпра Олександр Шикуленко.

Фестиваль триватиме близько двох місяців. У цей час проходитимуть відбіркові тури: студенти 12 вищих навчальних закладів демонструватимуть журі свої таланти. Фінал конкурсу проведуть наприкінці травня. Його планують зробити незвичайним і влаштувати, наприклад, на центральній площі міста. Наразі локацію ще уточнюють.

«У цьому році правила участі у фестивалі були дещо змінені. Тепер право брати участь у конкурсі мають усі: якщо раніше володарі гран-прі минулих років не могли змагатися, то зараз це можливо. Я є членом журі, і мені хочеться, щоб фестиваль 2017-го року був різноманітним, щоб на ньому були представлені не лише танці та пісні. Минулого року, коли ми бачили номери, які кардинально відрізнялися від стандартних, відчували велике захоплення», – зазначила заступник директора департаменту гуманітарної політики – начальник управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання міськради Одарка Біла.

Переможці минулого року – студенти Університету митної справи та фінансів – готувалися до фестивалю близько місця. Цьогоріч команда вишу складається з майже вісімдесяти осіб.

«Налаштовані позитивно, у нас все вийде! Наша концертна програма досить цікава: не просто заспіваємо та станцюємо. Все буде взаємопов'язане. Участь у «Студентській весні» – це дуже круто, ми маємо можливість отримати новий досвід», – сказала студентка Університету митної справи та фінансів Анна.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті