Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
06:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Томаківці створено навчально-виховний комплекс

|«« «« »» »»|

У Томаківці відкрили навчально-виховний комплекс. Частину першого поверху місцевої школи реконструювали під дитячий садок. Нині тут виховуються 40 малюків.

Навчально-виховний комплекс – це заклад, у якому навчаються школярі та виховуються дошкільнята. У Томаківці його створили на базі місцевої школи. Команда Валентина Резніченка реконструювала частину першого поверху будівлі.

«Роботи було багато. Замінили усі мережі, встановили нові вікна, облаштували теплу підлогу, дитячий майданчик. Нині ще укладаємо асфальт на доріжках, встановлюємо бордюри», – розповів генпідрядник Валерій Прозапас.

У навчально-виховному комплексі – дві групи на 40 малюків.

«Для малих – затишні спальні та ігрові, нові меблі та іграшки», – зазначила заступник директора Томаківського НВК Ірина Зіненко.

У школі ж навчаються понад півтисячі дітей.

«Формат навчально-виховного комплексу зручний. Батьки ведуть старших дітей у школу, менших – у садочок, – розповіла начальник відділу освіти Томаківської РДА Юлія Присташ. – Дошкільнята звикають до навчального закладу. У перший клас вони йдуть вже у знайоме місце та не відчувають стрес».

За останні два роки на Дніпропетровщині створено 24 НВК, відкрито 6 дитсадків та 72 додаткові групи у вже існуючих дошкільних закладах. Загалом – понад 2,5 тисячі нових місць.

«Цьогоріч ремонтуємо та реконструюємо дошкільні заклади у чотирьох містах та восьми селах Дніпропетровщини. Їх відвідуватимуть 1140 малюків», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті