Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 01 сентября 2024
14:27

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Віртуальна галерея малюнків божевільних

Унікальну колекцію малюнків зібрав у своїй віртуальній галереї лікар – психіатр Вадим Гончаренко. Автори тих малюнків – непрофесійні художники, але їх роботи не менш цікаві - впевнений Вадим.

Малюнками божевільних за кордоном цікавляться вже давно. За їх роботи, хоч вони і виходять за рамки професійного мистецтва, іноді платять купи грошей. В Україні творчістю аматорів практично ніхто не цікавиться. Їхні роботи навіть мало хто бачив. Так воно і було б далі, якби чотири роки тому не була створена віртуальна галерея. Її адреса http://psycheart.org.ua.

Перші роботи, що потрапили туди, намалював садівник. Мистецтво божевільних там теж представлене. Та психічний розлад митців не є критерієм відбору картин. Вадим Гончаренко каже, що користувачі інтернету проектом цікавляться. Пишуть листи з суперечливими оцінками побаченого. Правда покупців на жодну картину поки що не знайшлося. Та і не це було метою автора віртуального проекту.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте