Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
17:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Курси зі стресостійкості пройшли всі 250 працівників ЦНАП Дніпропетровщини

Курси зі стресостійкості пройшли всі 250 працівників ЦНАП Дніпропетровщини

На Дніпропетровщині завершився останній тренінг зі стресостійкості для працівників Центрів адмінпослуг області. Спеціалізований курс пройшли всі 250 співробітників ЦНАП, повідомила заступник начальника управління департаменту економічного розвитку ДніпроОДА Олена Лічманенко.

«Робота адміністратора ЦНАП складна і дійсно стресова. Люди приходять з різними проблемами, не завжди вони налаштовані позитивно. Все невдоволення "виплескують" на співробітників Центрів, - розповіла Олена Лічманенко. – Курси стресостійкості стартували у грудні 2016-го. Відтоді тренінг пройшли всі працівники ЦНАП області. Загалом - 12 груп».

Кожна група пройшла дводенний тренінг, який включав набір практичних технік і вправ зі стрес-менеджменту. Під час першої частини занять опановували власне стресостійкость – вчилися керувати емоціями та відновлюватися після напруженого робочого дня. Друга частина була присвячена клієнтоорієнтованості - працівникам ЦНАП розповідали, як краще доносити відвідувачам необхідну інформацію.

«Ми вчимося мислити позитивно, правильно дихати, правильно управляти своїм станом, розслаблятися. Ці знання, як насіння, яке потрібно вирощувати, поливати, розвивати. Тоді це програмується, як будь-яка навичка, і дає дуже великий ефект. Якщо використовувати ці техніки системно, людину буде не впізнати», - пояснила тренер-консультант Тетяна Горобець.

Учасниця тренінгу, адміністратор Кам’янського ЦНАП Дарина Яланська впевнена: техніки зі стресостійкості стануть у нагоді не лише на роботі, а й в інших сферах життя.

«Уміння виходити зі стресу, попереджати його, по-іншому дивитися на ситуацію працює. Головне - навчитися вчасно застосовувати техніки, - поділилася вона. - Після таких тренінгів приїжджаєш іншою людиною. З новим силами берешся за роботу і готовий до будь-яких ситуацій».

Практичні семінари зі стрес-менеджменту для працівників ЦНАП Дніпропетровщини – спільний проект ДніпроОДА та Фонду Східної Європи за програмою EGAP.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


курсы  (22.06.17 21:42): курсы стрессоустойчивости - это хорошо! но еще бы им у психиатра побывать Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті