Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
06:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам'янських готують до відкриття Палац культури імені Горького

У Кам'янських готують до відкриття Палац культури імені Горького

Фахівці відновлюють елементи ліпнини в центральному залі і демонтують зображення радянської символіки.

У лютому поточного року будівля колишнього культурного центру Кам'янського перейшла у власність міста від державного підприємства «Смоли». Після багатьох років запустіння приміщення довелося грунтовно реставрувати і приводити до ладу. Міський голова Андрій Білоусов поставив завдання – відродити палац культури, відновивши його роботу на базі академічного музично-драматичного театру імені Лесі Українки.


16 серпня Андрій Білоусов і його перший заступник Олександр Чернишов виїхали на об'єкт з перевіркою.

На даний момент тут проводяться зовнішні роботи з облаштування фасадної частини будівлі, а також внутрішні оздоблювальні та ремонтні роботи.


Концертний зал палацу культури розрахований на 520 глядацьких місць. Він славиться тим, що має чудову акустику. Зараз фахівці відновлюють елементи ліпнини в центральному залі і демонтують зображення радянської символіки. Йде процес відновлення систем освітлення і теплопостачання. Ремонтуються фойє і малі зали для спортивних і творчих занять.


На адресу керівництва підрядної організації, яка ремонтує фасад та покрівлю, були висловлені деякі зауваження щодо темпів роботи.

Міський голова підкреслив, що відкриття палацу заплановано на День міста – 16 вересня, тому фірмі-підряднику потрібно з більшою відповідальністю підійти до виконання ремонту і зробити роботу не тільки швидко, але і якісно.

«У нашого театру з'явиться друга сцена, що значно пожвавить цей район. Крім театру, тут буде створена маса всіляких гуртків і секцій для дітей. Саме тут ми плануємо провести основний загальноміський захід, приурочений до Дня міста. Це дійсно потужний культурний центр, який підвищить активність не тільки цього району, а й усього Кам`янського», – сказав Андрій Білоусов.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті