Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов: Уперше за 6 років місто придбало сучасні «швидкі», в яких можна надати невідкладну допомогу

|«« «« »» »»|

У Дніпрі з'явилися нові машини швидкої допомоги, оснащені якісним сучасним обладнанням.

8 вересня міський голова Борис Філатов передав ключі від 5 автомобілів медикам. За останні 6 років це – перше оновлення спецавтопарку, профінансоване з міського бюджету. Транспорт кардинально відрізняється від того, що купували раніше, адже ці «швидкі» дають змогу рятувати людські життя на місці, а не просто відвозити пацієнтів до лікарень.

«Загальна вартість цих машин – 12,5 млн. грн. Наступного року ми плануємо придбати ще 15 «швидких» такого типу, а далі будемо повністю оновлювати автопарк. Це близько 40 автомобілів», – повідомив Борис Філатов.

Машини переобладнані українським виробником на базі Peugeot Boxer і належать до класу «В». Тут є носилки на колесах, дефібрилятор-монітор, сумка-укладка для невідкладної допомоги, пульсоксиметр та електрокардіограф. Усе обладнання вироблене відомими компаніями зі США, Італії, Швеції, Німеччини та Японії.

Лікарі та водії «швидких» новими машинами задоволені. Кажуть: вони більш маневрові та комфортні, а сучасне обладнання дозволить працювати ефективніше.

Автомобілі закріплені за п'ятьма центральними підстанціями швидкої допомоги – Центральною, Індустріальною, Амур-Нижньодніпровською, Новокодацькою та Соборною.

Довідка. Щодня на лінії працюють 85 машин «швидкої» комунального підприємства «Автопідприємство санітарного транспорту». Із них 70 автомобілів вирушають на виклики в місті, а ще 15 – у прилеглі райони. Водночас понад половину автопарку складають УАЗи й ГАЗелі. Вони працюють вже більше 10 років і застаріли морально та технічно.

Gorod.dp.ua на Facebook.


103  (24.09.17 14:19): ответ народу . 4.30 утра -вызов- сердечный приступ. Приезжаю, у дедушки бессонница, он решил почитать инструкцию к таблеткам, которые он купил вечером в аптеке по совету какой-то соседки. У него возникли вопросы по поводу приема препарата. Он разбудил сына, сын вызвал скорую. Смотрю я на них и думаю ... есть поликлиника, есть интернет, но почему я стою в пол пятого утра и слушаю весь этот бред. Меня учили спасать людей, а не оказывать поликлиническую помощь, включая узких специалистов (ЛОР, окулист, уролог, невропатолог. Я врач скорой медицинской помощи - подчеркиваю скорой и дважды подчеркиваю МЕДИЦИНСКОЙ . Відповісти | З цитатою
Синяя птица  (08.09.17 23:48): Посмотрим на Днюху Города,- как они пройдут испытание (тест-драйв по-украински).. Відповісти | З цитатою
Прохожий  (08.09.17 20:39): Вчера возил родственника на операцию в Мечникова .Сплошные поборы от палаты до опер.стола.А после операции в палату в течении 3 часов ни кто и не зашел!!! Реформа! Відповісти | З цитатою
Народ  (08.09.17 14:53): Если бы наш мер ещё купил новых врачей для этих скорых помощи, чтоб они ещё могли квалифицированно и профессионального оказывать первую медицинскую помощь.
А то наши врачи не чего не знают, приезжают на вызовы и предлагают воспользоваться Гуллом, потому что они полный 0.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Днепровец  (08.09.17 14:06): 100 долл. за машинку дороговато. Неужели там оборудование внутри такое дорогое? Совпадение... не думаю... Відповісти | З цитатою
222  (08.09.17 14:05): и какого х***а постоянно на Филатова бочку катят? Видно же, что он ЧТО ТО делает для города! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті