Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
01:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі поліція за участю спецпризначенців КОРДу затримала злочинну групу, яка викрала людину

У Дніпрі поліція за участю спецпризначенців КОРДу затримала злочинну групу, яка викрала людину

Ввечері 14 вересня шестеро чоловіків посадили потерпілого до автомобіля, відвезли до гаражу, де били та вимагали гроші.

«Нападники вивезли чоловіка на околицю міста та закрили в гаражі. Там вони зв’язали його, наносили йому тілесні ушкодження та заволоділи його ключами від квартири. Після цього зловмисники розділилися. Частина з них поїхали до місця мешкання жертви, інші – залишилися охороняти в’язня. Усіх шістьох затримали співробітники Дніпропетровського відділу поліції разом з спецпідрозділом КОРД» – розповів заступник начальника відділу – начальник кримінальної поліції Дніпровського ВП полковник поліції Микола Топольсков.

Затриманими виявились місцеві мешканці віком від 21 до 34 років. Один із них раніше судимий за скоєння розбійного нападу.

Наступного дня в ході проведення санкціонованих обшуків за місцем мешкання зловмисників правоохоронцями вилучено заборонені предмети, а саме: гранату із запалом, 60 патронів, пістолет, димову шашку та броньований жилет із розгрузкою.

Слідчими Дніпровського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 2, ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Всі шестеро затримані в порядку ст. 208 КПКУ. На даний час їм обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 12 років із конфіскацією майна.

На даний час всі затримані особи перевіряються на причетність до вчинення інших злочинів.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Павлоградец  (18.09.17 19:46): Знают кого трясти, врачей взяточников, лв гребут лопатами а не делятся , непорядок Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Днепр_2  (18.09.17 17:40): Бандюки распоясались. Каждый день тяжкие преступления.
Такое впечатление что их не изолируют потом до суда.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті