Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 29 червня 2024
07:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кам`янський міський голова: «Наше завдання – створювати гідні умови для освіти дітей»

Кам`янський міський голова: «Наше завдання – створювати гідні умови для освіти дітей»

У Кам`янському розширюється мережа шкільних автобусних маршрутів.

З початку навчального року в Кам'янському затверджений і успішно діє новий маршрут шкільного автобуса. Школярам, ​​які проживають у селищі Світле та колишньому радгоспі «Дзержинець», більше не доведеться ходити пішки по три кілометри або їздити в переповненому громадському транспорті, щоб потрапити на заняття. Щоранку дітей забирає від дому та підвозить до навчального закладу спеціальний шкільний автобус. 21 вересня на порозі загальноосвітньої школи № 19 прибулих учнів зустрічали не тільки однокласники, а й почесні гості: міський голова Андрій Білоусов, голова адміністрації Південного району Світлана Колісніченко, депутати міської ради Валентина Капінус і Михайло Підгурський.

Директор департаменту з гуманітарних питань міської ради Тетяна Онищенко зазначила, що програма «Шкільний автобус» була прийнята на сесії міськради на початку цього року з ініціативи міського голови Андрія Білоусова. Програма комплексна і передбачає поетапну реалізацію. Розрахована вона на школярів, які проживають у найбільш віддалених районах міста: Романковому, на «6-й сотні», «55-му блочку», в селищі Карнаухівка, радгоспі «Дзержинець», селищі Світле, а також у селі Українка Криничанського району.

Перший крок було зроблено в травні поточного року, коли автобуси почали перевозити учнів середніх загальноосвітніх шкіл №10, 35 та навчально-виховного комплексу №24, які проживають у районах «6-ї сотні» та «55-го блочка». А з вересня додався третій маршрут: перевозять учнів шкіл № 19, 37 і 42, які проживають в радгоспі «Дзержинець» і селищі Світле. Перевезення школярів здійснює комунальне підприємство «Трамвай». Для реалізації програми на підприємстві спеціально підготовлено три автобуси, найближчим часом до них додасться ще один.

Під час невеликої урочистої лінійки директор школи №19 Любов Сухракова, діти та їхні батьки висловлювали щиру вдячність міському голові Андрію Білоусову та всьому депутатському корпусу за реалізацію даного проекту.

«Багато років нам з дітьми дуже складно було діставатися школи, особливо в негоду. Сьогодні ми своєчасно і з комфортом приїжджаємо на заняття. Спасибі, що дбаєте про благополуччя наших діток», – сказала представниця батьківського активу Світлана Кирильченко.
Міський голова привітав учнів із цією невеликою, але важливою подією.

«Наше завдання – створювати для вас гідні умови навчання, щоб ви здобували освіту в сучасно обладнаних, теплих і комфортних приміщеннях. Для того, щоб утеплювати будівлі міських навчальних закладів, ми активно працюємо над залученням європейських інвестицій. Дорогі діти, ви – наше майбутнє! Будьте здорові й щасливі», – сказав Андрій Білоусов.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (14)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті