Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
05:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кам'янське отримає безпрецедентні інвестиції

Кам'янське отримає безпрецедентні інвестиції

Уперше в історії місто Кам'янське отримає безпрецедентні інвестиції міжнародної фінансової організації. Розмір коштів величезний – 85 мільйонів євро. Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов.

Три проекти, подані від Кам'янського на конкурс, були схвалені координаційним комітетом «Програми розвитку муніципальної інфраструктури України» у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України для подальшої участі в програмі. Усього було розглянуто 28 проектів, а розрахована вся програма на залучення 400 мільйонів євро в модернізацію інфраструктури житлово-комунального господарства України. Із цієї загальної суми 85 мільйонів прийдуть саме до нашого міста.

Перший проект, відібраний для подальшої реалізації, – це комплексна модернізація системи теплопостачання. Він передбачає децентралізацію системи: будівництво та реконструкцію квартальних і районних опалювальних котелень, інженерних і теплових мереж, лівобережної котельної з впровадженням когенерації, теплових пунктів та насосних станцій під опалювальні котельні.

Другий проект передбачає реконструкцію (термомодернізацію) 38 об'єктів бюджетної сфери – будівель закладів освіти, науки, охорони здоров'я та спорту. До програми увійшли 10 дошкільних і 14 загальноосвітніх навчальних закладів, 4 спортивні та 10 медичних закладів.

Реалізація третього проекту дозволить виконати капітальний ремонт ліній зовнішнього освітлення з впровадженням енергозберігаючих технологій.

«Завдяки таким колосальним інвестиціям ми зможемо термомодернізувати будівлі бюджетної сфери, провести капітальний ремонт ліній зовнішнього освітлення з використанням сучасних LED-технологій. Але найголовніше – те, що виконавши комплексну модернізацію системи теплопостачання, ми забезпечимо незалежним централізованим теплопостачанням усі райони міста за рахунок комунальних джерел енергії. Усі ці заходи спрямовані на зниження мінімум удвічі споживання енергоносіїв у сферах їх реалізації», – наголосив міський голова.

Gorod.dp.ua на Facebook.


правда  (30.09.17 19:00): Наше місто змінюються томущо люди вибрали у міську раду більшість депутатів та секретаря міської ради від патріотичних партій, які голосують за ці зміни, що і дає можливість меру втілювати їх в життя. Тому думайте за кого віддавати свій голос на виборах. Відповісти | З цитатою
ХХХ  (29.09.17 10:37): "Владислав"а мэр города чей был до этого??? Те как вы назвали... Відповісти | З цитатою
Владислав  (29.09.17 09:51): Наконец то в городе существенные благоустройства и капитальные ремонты...надеюсь люди усвоят урок больше никогда не голосовать за всяких вилкуловских прихвостней, которые довели город до забвения. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті