Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
06:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Єлизаветівському садочку відкрили новий корпус

|«« «« »» »»|

У дитячому садочку «Сонечко» в Єлизаветівці Петриківського району відкрили новий корпус. Його збудували «з нуля» за сучасними технологіями.

Про це повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«Президент України Петро Порошенко поставив завдання – ліквідувати черги до дитячих садочків. Щодня працюємо над тим, аби малюки області розвивалися в сучасних та комфортних умовах. Цьогоріч «з нуля» будуємо 4 садочки, ще 12 – реконструюємо. Новий корпус у Єлизаветівському садочку вже готовий», - зазначив Валентин Резніченко.

У Єлизаветівському садочку навчалося понад півсотні дітей. Це вдвічі більше, ніж дозволяє площа будівлі. Малюки різного віку тіснилися разом. Це ускладнювало виховний процес, адже розвиваючі заняття для найменших та старших дітей мають бути різними. Щоб вирішити цю проблему, на території садочка «з нуля» збудували новий корпус.

«Для нас це величезний крок. Раніше батьки скаржилися, адже садочок був переповнений. Діти по 2-3 роки сиділи в одній групі і проходили ту саму програму. Зараз такого не буде. В садочку комфортно розмістилися 66 дітей. Та й колектив збільшився. Наприклад, у нас працюватиме вихователь-психолог», - розповіла виконуюча обов'язки завідуючої дитсадка Юлія Корнієнко.

Нова будівля енергоефективна, обладнана сучасною системою вентиляції, теплою підлогою, кварцуванням приміщень. Туди перевели старшу групу – всі меблі та іграшки розраховані на шестирічних дітей. Навіть столики у формі парт – аби діти готувалися до школи.

«Коли побачили, що на території садочка розпочалося будівництво, були в шоці. Не очікували, що так швидко і професійно зведуть новий корпус, - поділилася мама двох дітей Анна Саліченко. – Тепер у садочку більше місця, сучасні меблі, іграшки – все найкраще для наших дітей. Дуже щасливі, адже тут діти будуть краще розвиватися».

У новому корпусі для всіх вихованців обладнали зал для занять музикою та свят. Поряд – ігровий майданчик з м'яким покриттям.

«Тепер у дітей Єлизаветівки є всі умови для гармонійного розвитку. У садочку просторо та цікаво, тож малеча приходитиме сюди із задоволенням, - зазначив заступник голови ДніпроОДА Каміль Примаков. - Будувати та ремонтувати дошкільні заклади продовжимо і у 2018-му. Нові місця в садочках будемо створювати і у містах, і у маленьких селах».

За останні два роки в області створили 2,5 тисячі нових місць у дитсадках.

Gorod.dp.ua на Facebook.


23  (07.10.17 22:03): с Привольное Солонянского р -на тут садик до ума доведите, и проведите освещени,а то темно как у негра в 5 точке Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті