Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 10 червня 2024
15:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпровській міськраді розповіли про нові послуги для містян у ЦНАП «Лівобережний»

У Дніпровській міськраді розповіли про нові послуги для містян у ЦНАП «Лівобережний»

У ЦНАП «Лівобережний» наразі доступні дві нові адміністративні послуги, а саме: повторне замовлення довідки про склад сім'ї або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб та оформлення й видача біометричного паспорта.

Станом на сьогодні цими послугами скористалися понад 1,2 тис. осіб. Про це під час прямої телефонної лінії 24 січня повідомила начальник відділу ЦНАП «Лівобережний» Ольга Чернодуб.

Вона пояснила, що повторно замовити у режимі он-лайн на веб-сторінці cnap.dniprorada.gov.ua або безпосередньо у Центрі цю адміністративну послугу поки що можуть мешканці Індустріального та АНД районів міста. Проводиться робота, щоб послуга стала доступною й для мешканців інших районів. Зараз вони отримують відповідні довідки через відділи районних рад.

Загалом наразі у Центрі надання адміністративних послуг можна отримати 219 адмінпослуг. За минулий рік через ЦНАП надано 67,5 тис. послуг.

«Найбільш популярними залишаються послуги у сфері земельних питань, державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, послуги, пов’язані з перевезенням негабаритних та небезпечних вантажів, у сфері охорони праці тощо. З початку року ЦНАП відвідали вже понад 4,4 тис. громадян», – сказала Ольга Чернодуб.

Зі свого боку заступник начальника відділу ЦНАП «Лівобережний» Ліна Цумер додала, що через сайт Центру cnap.dniprorada.gov.ua можна попередньо записатися на зручний для клієнта день і час подання документів та замовити адміністративні послуги, які надаються он-лайн.

На сьогодні в Дніпрі ЦНАП працює у двох відділеннях – «Лівобережний» (торговельний центр на пр-ті Слобожанському, 31д) та «Правобережний» (Дніпровська міська рада, пр-т Д. Яворницького, 75).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ирина  (25.01.18 10:12): Раньше в Жек в паспортный стол пришел прописался и все...а теперь папа умер...гадо выписать...единый паспортный возле парка Шевченко...записывалась он-лайн 3 часа...сбор заплати (за умершего)...через 2 недели очередь...а справку что теперь состав семьи не 2 чел а один еще записывайся и еще 2 недели жди это разные кабинеты...когда работать ну выписали чел . и сразу дайте справку-нет помучайся еще стой в очередях...про пенсионный фонд Центрального района который был в центре а сейчас заперли на 12 квартал вообще молчуэто чтоб старики не пешком дошли а ехали через весь город...а там где был Кировский пенсионный за оперным сделали Девобережный...ну чтоб люди с той стороны добирались до ценра ...кому этот цирк в голову пришел...издеваются над людьми...а по такой погоде(морозы гололед) вообще ждут когда все перемрут
а еще потом сам бегай и доказывай по всем комунальным службам что теперь 1 чел...неужели в век компьютеров...взяли справку о смерти и выпишите автоматом и разошлите всем
Відповісти | З цитатою
Иии Когда Же  (24.01.18 19:43): а когда, уважаемые, начнёте давать справки из Единого Государственного Реестра очередников на получение социального жилья? Почему этот Реестр заныкали?! А из-за такой вашей "кибернетики" люди как дураки ищут-ищут-ненайдут этот Реестр. А людей таких в городе больше десяти тысяч! Или для "нищебродов" услуг не делаете? Не зарекайтесь, милые... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Не мали права»: у Дніпрі контролери електротранспорту оштрафували неповнолітню (18)

•  Нічна перлина: як виглядає Успенська площа у Дніпрі у вечірній час доби (12)

•  Засмагають, займаються спортом та бавляться у воді: у Дніпрі на Монастирському острові панує літній настрій (9)

•  Селфі на залізниці призводять до загибелі підлітків (6)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на Новому мосту водій BMW зніс скутериста (5)

•  Відео моменту: у Дніпрі на Набережній Перемоги зіткнулись Renault та Kawasaki, водійка двоколісного в лікарні (5)

•  У Дніпрі на Воздвиженському узвозі зіткнулись Hyundai та 14-річний мотоцикліст на Geon: дитина в лікарні (4)

•  На Дніпропетровщині очікується аномальне літо: прогноз синоптика (4)

•  На Дніпропетровщині п’яний автомийник вкрав BMW клієнта та потрапив на ньому в ДТП: вирок суду (4)

•  У Придніпровську з'явилися трамваї (3)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті