Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
08:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кривому Розі з'явився виїзний центр адмінпослуг для мешканців віддалених районів

У Кривому Розі з'явився виїзний центр адмінпослуг для мешканців віддалених районів

Унікальний авто-трансформер, аналогів якому немає в Україні, з'явився у Кривому Розі. Він їздить у віддалені райони найдовшого міста в Європі.

За 20 хвилин за допомогою дистанційного пульту вантажівка перетворюється у сучасний офіс адмінпослуг. Всередині – електрика, система опалення, кондиціонер. Одночасно там можуть знаходитися до 15 людей. Про це повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«Дніпропетровщина утримує позиції національного лідера і за кількістю ЦНАПів, і за технічними новаціями. Вони дозволяють максимально наблизити адмінпослуги до людей. Мобільний офіс ЦНАП, а тепер – і автомобіль-трансформер – такі наші ноу-хау. Область має передовий досвід, яким готова ділитися з іншими регіонами», – зазначив Валентин Резніченко.

Пересувний ЦНАП розробили у Кривому Розі – це новинка Дніпропетровщини. Вона не має аналогів в Україні. Машина їздить у віддалені райони Кривого Рогу. Це дуже зручно для мешканців – довжина населеного пункту майже 130 км.

В офісі-трансформері працюють чотири фахівця. Одночасно там можуть знаходитися до 10 відвідувачів.

«У виїзному ЦНАПі надають всі адмінпослуги, як і в звичайному офісі – загалом понад 130. Там можна зареєструвати бізнес, нерухомість, оформити прописку тощо. Єдине виключення – біометричні паспорти. За цим документом доведеться звернутися у стаціонарний ЦНАП», – розповіла начальник управління з питань розвитку адмінпослуг ДніпроОДА Олена Лічманенко.

Загалом на Дніпропетровщині працюють 56 ЦНАПів та їх філій.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті