Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
14:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дітей АТОвців запрошують на безкоштовний допрем’єрний показ шоу «Цирк на воді»

Дітей АТОвців запрошують на безкоштовний допрем’єрний показ шоу «Цирк на воді»

Дітей бійців АТО запрошують на допрем’єрний показ шоу «Цирк на воді».

Безкоштовні квитки можна отримати у Центрі допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА, повідомила його координатор Наталія Шуліка.

«Запрошуємо дітей бійців АТО на незабутнє видовище «Цирк на воді». Для малечі виступатимуть артисти міжнародного класу, екзотичні тварини, буде лазерне шоу, - розповіла Наталія Шуліка.- Безкоштовні квитки видаємо на дитину. Малеча до 7 років зможе подивитися виставу на руках батьків, старші діти – підуть на шоу самостійно».

Артисти міжнародного класу будуть дивувати маленьких глядачів номерами під водою, на суші і в повітрі. Вони виступатимуть в обрамленні світло-музичних фонтанів, найбільший з яких досягає 19 метрів у висоту. Дітей зустрінуть чарівні русалки, які злітатимуть під купол цирку, малеча потрапить на піратський корабель і познайомиться із морськими котиками та іншими екзотичними тваринами.

На малечу чекають аква-балет, лазерне та фаєр-шоу.

Допрем’єрний показ «Цирку на воді» відбудеться 2 лютого о 15.00. Аби отримати безкоштовний білет, слід зареєструватися за посиланням. Адресу Центру допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА: пр. О. Поля,1, тел: 068 679 89 61.

Gorod.dp.ua на Facebook.


111  (31.01.18 12:04): как обычно в нашей стране детей приглашают а билетов нет круто Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті