Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
18:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Царичанці завершують реконструкцію дому для черговиків

|«« «« »» »»|

У Царичанці десять родин пільговиків отримають ключі від власних квартир. Мешкатимуть у будинку, який зараз реконструюють.

Всі роботи планують завершити вже цьогоріч. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Одне із завдань Президента України Петра Порошенка – відродження інфраструктури населених пунктів по всій області. Оновлюємо вулиці, школи, дитсадки, стадіони, – зазначив Валентин Резніченко. – В селищі Царичанка відновлюємо стару будівлю колишньої аптеки, яка стояла занедбаною більше 10 років. Її перетворюємо на житловий будинок для черговиків».
Будівлю відновлюють обласним коштом.

«У селищі черговики не отримували житла роками, військові – й поготів, – розповів голова Царичанської об’єднаної громади Геннадій Сумський. – Звернулися до ДніпроОДА з проханням профінансувати відновлення старої аптеки. Дуже задоволені, що нас почули».
Двоповерховий будинок вже з новою покрівлею, комунікаціями та утепленим фасадом. У кожній квартирі – лоджії, сантехніка та індивідуальне опалення. Ремонтники встановили міжквартирні та міжкімнатні двері. Нині завершують оздоблювальні роботи. На часі – облаштування прибудинкової території. Незабаром біля будинку з’являться зони відпочинку та парковка.

У будівлі будуть 2 однокімнатні та 8 двокімнатних квартир. Власниками стануть десять пільговиків, серед них – учасники АТО. Олександр Світенко – один з щасливчиків, які отримають нову оселю.

«Питання житла в кожній родині стоїть на першому плані, – поділився військовий комісар Царичанського району Олександр Світенко. – Я на службі вже 19 років, 10 з них – стою в черзі на житло. Живу з родиною в знімній квартирі. Не дочекаюся переїзду у власне житло».
Всі роботи підрядники планують завершити цьогоріч.

Gorod.dp.ua на Facebook.


000  (19.04.18 12:32): Да это большой успех -10 квартир!!! В масштабах страны это просто гигантская стройка! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті