Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
21:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Водний патруль продовжує виявляти факти незаконного зайняття рибним промислом

|«« «« »» »»|

Сьогодні журналісти Дніпра побачили на власні очі як працює водний патруль. Представників ЗМІ запросили на рейдові заходи. Поліцейські не лише розповіли їм про свою роботу, а й показали в чому саме вона полягає. Зокрема, в більшості випадках це виявлення фактів незаконного зайняття рибним промислом та порушення правил судноплавства.

За словами старшого з обслуговування водних об’єктів Олексія Головка, з початку року водний патруль зафіксував близько 400 випадків незаконного зайняття рибним промислом, з них 11 фактів мали ознаки кримінального правопорушення.

Так, найбільший збиток, нанесений браконьєрами цього року склав 10 тисяч гривень. Найбільше рибалок, що займають незаконним виловом риби, виявляють на Кам’янському водосховищі.

«Кримінальна відповідальність за незаконне зайняття рибним промислом залежить від суми збитків, яку визначає рибінспектор, - розповідає Олексій Головко. – Якщо сума вище 3700 гривень – то наші інспектори викликають слідчо-оперативну групу, і ті збирають матеріал для відкриття кримінальної справи».
Від початку відкриття судноплавства водники також встигли виявити 5 випадків керування судном у нетверезому стані. За це порушники мають сплатити штраф у розмірі 2550 гривень.

Під час рейду не обійшлося без знахідок. Водний патруль спільно з рибінспектором виявив на Самарській затоці поблизу мосту 2 чоловіків, які ставили жилкову сітку. А неподалік знайшли ще одну, але господаря поруч не було. Рибу, яка в неї потрапила,патрульні відпустили у річку. А незаконні знаряддя лову вилучив інспектор рибоохоронного патруля.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Perekrestok  (22.06.18 00:33): Самый жир на предприятиях которые сливают отходы в реки. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті