Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
11:09

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Путешественника Сергея Гордиенко срочно прооперировали

Путешественника Сергея Гордиенко срочно прооперировали

Известный днепровский путешественник попал в больницу во время длительного похода по рекам и морям до Барселоны.

Городской сайт сообщал о том, что 12 апреля Сергей Гордиенко отправился в свой очередной длительный поход, который должен финишировать в 2020 году в Барселоне.

К сожалению, во время этой экспедиции с Гордиенко произошло ЧП, о котором в фейсбук-группе «Видатний український мандрівник Сергій Гордієнко» рассказал его друг Павел Динец:

«Доля готувала видатному українцю ще одне випробування. Серйозніше ніж шторми на Каховці чи ще щось таке, що пов’язане із зовнішніми факторами, зі стихією. Вже як він ішов Конкою біля Олешків, раптом відчув сильний біль у правому боці.

Зціпивши зуби, пару раз навіть непритомніючи, тренований і загартований чоловік, що вже не раз бував у найстрашніших бувальцях, дотягнув до берега, причалив. Дістався до людей, які й допомогли потім Сергію Івановичу. Викликали «швидку», доправили до лікарні…

Як потім, вже після операції, говорив Сергій Гордієнко, – довелося на власному прикладі перевірити дієвість та ефективність розробленої ним же самим системи виживання в найрізноманітніших ситуаціях, оті головні 12 правил, про які ми вже неодноразово писали.

- Все було зроблено правильно, я контролював ситуацію, тому все так і обійшлося, - говорив по телефону, як ми зідзвонилися.

Справді, Сергій Іванович і цього разу вийшов переможцем із доволі неприємної ситуації не лише завдяки своїм надзвичайним фізичним і вольовим силам, не лише завдяки величезному досвідові, але, в першу чергу, тому, що морально й психологічно також був готовий до будь-якого розвитку подій. І ця пригода стала неначе ілюстрацією, неначе живим прикладом до його книжки «12 базових правил виживання Сергія Гордієнка»…

- Лікарі говорять, що заживання йде добре, так що як тільки вони дадуть добро – знову в путь! – сказав на завершення мандрівник.

Також Сергій Іванович просив передати вітання й подяку усім своїм друзям і шанувальникам:

- Не хвилюйтеся, дорогі мої, я почуваюся нормально. І зовсім скоро ви продовжите читати на нашій сторінці у «Фейсбуці» чергові мої дорожні нотатки; експедиція продовжується! - запевнив наш всесвітньовідомий мандрівник, який, проте, незважаючи на свою славу, і донині залишається дуже скромною людиною. – А інакше не може і бути! В мене-то що – так, чепуха. В цій палаті, де я зараз, лежали після набагато складніших операцій справжні українські герої – наші воїни з передової! Саме вони зараз і кують славу України, яка залишиться на віка й віка – доки буде існувати світ і, разом з ним, і наша рідна Вітчизна.
Сергій Іванович страшенно гордиться тим, що зараз лежить під прапором, на якому всі ті хлопці-герої, наші захисники, залишили свої автографи. Говорить, що саме це знамено пришвидшує його одужання, надає йому сил і наснаги».



Gorod.dp.ua на Facebook.


не устаю от этого  (24.06.19 11:19): "Известный днепровский путешественник попал в больницу во время длительного похода по рекам и морям до Барселоны." и дальше : "Вже як він ішов Конкою біля Олешків, ...". Справка : Оле́шков (укр. Олешків) — село в Снятынском районе Ивано-Франковской области Украины. Константин Шруб , почему так старательно удаляются комментарии под вашими статьями ? не воспринимаете критику? Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
бездельник-тунеядец,  (24.06.19 10:07): такой же как и Конюхов. Ответить | С цитатой | Обсуждение: 2
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте