Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 27 травня 2024
22:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Комунальні служби Дніпра цілу ніч ліквідовували наслідки негоди. Роботи тривають

Комунальні служби Дніпра цілу ніч ліквідовували наслідки негоди. Роботи тривають

У Дніпрі продовжують ліквідувати наслідки негоди, котра вирувала в місті ввечері 2 липня. Шквальний вітер обвалив близько 130 дерев, вивів з ладу загалом десять трамвайних і тролейбусних маршрутів. Пошкоджено також декілька зупинок громадського транспорту.

Комунальні служби міста працювали всю ніч. Роботи тривають і донині. Привести місто до ладу після буревію в мерії планують до кінця дня.

«Наші аварійні бригади працювали до ранку. Станом на дванадцяту дня відновлено майже всі мережі енергопостачання та ті, що необхідні для руху електротранспорту. До ранку розчистили всі проїзні дороги. Нині комунальні служби ліквідують наслідки у вигляді опалого гілля та демонтують зруйновані елементи», – зазначив заступник міського голови Дніпра Бориса Філатова у коментарі журналістам 3 липня.
Так, за словами Михайла Лисенка, в деяких будинках опалі гілки пошкодили дощові стоки та горища, однак масштабних пошкоджень не було. Водночас на житломасиві Тополя падіння дерева спричинило відсутність водопостачання. Проблему буде усунуто до кінця доби. Крім цього, власники чотирьох автівок, пошкоджених гіллям, вже звернулися до міської ради.

«Ми сказали, які документи необхідно скласти для звернення до комісії, котра займається відшкодуванням таких збитків», – додав заступник мера Дніпра.
Від негоди постраждали двоє людей. Наразі відомо, що вони відмовилися від госпіталізації.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Вера  (04.07.19 11:07): А надо до того как шквалистый ветер поработает за вас. Я садовод с двух дневным стажем, но дряхлое дерево определю на раз, а где ученые из зеленстроя всех в отставку, вот теперь убирайте это и есть ваша работа. Відповісти | З цитатою
13  (03.07.19 14:51): Ужасный шквальный ветер на Короленко сломал все огромные платаны. Пришлось спилить под корень. Пилили всю ночь под охраной людей в форме. Это событие! Відповісти | З цитатою
Вася  (03.07.19 14:40): По состоянию на 14 часов упавшее в 21:30 дерево на проспекте Петровского (Мазепы) продолжает лежать, перекрывая ПОЛОВИНУ проезжей части дороги на Киев! А также вся листва и ветки закрывают остановку общественного транспорта, поэтому люди с трудом переходят дорогу, рискуя жизнью - огромное количество транспорта едет по одной полосе!
И никто не работает около этого дерева!
Відповісти | З цитатою
Раиса V  (03.07.19 13:54): А какая непогода накрыла улицу Короленко? Спилили по шумок, этой же непогоды, все красивейшие и здлоровые платаны? И это в 5 часов утра, с оцеплением человек 10 полиции города и 5 человек муниципальной полиции города? И как они дружненько пилили и все грузили на уже подготовленые машины. И распилили, прям как китайцы, за 2 часа! Ведь это у них идет под кодом дрова. А бабло нехилое, одно дерево около 400 000 грн дает прибыли.
Не ув. филатов и лысенко! ЖЭелаю вам тоже ощутить такую же боль, которую вы нанесли этим деревья, вам и вашим выводкам, так как такое передается генетически.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (10)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (6)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)

•  У ставку в центральному парку Дніпра масово гине риба (4)

•  На вулиці Володимира Винниченка застосували нові підходи до якісної зміни вуличного середовища (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті