Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
15:45

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дмитрий Михайленко об итогах игры с «Олимпиком» и новичках

Дмитрий Михайленко об итогах игры с «Олимпиком» и новичках

Главный тренер СК «Днепр-1» остался доволен и итогами игры, и выступлением новых игроков команды.

Как уже сообщал Городской сайт, вчера вечером в ходе подготовки к старту в премьер-лиге СК «Днепр-1» обыграл донецкий «Олимпик» 2:1.

После матча Дмитрий Михайленко рассказал пресс-службе клуба о впечатлениях от игры и новичков команды:

— Сьогодні були якісними обидва тайми: і перший, і другий були хорошими в плані гри та емоцій, хороші м’ячі були забиті. Говорити про те, що є повне задоволеність, звичайно, зарано. Я розумію і рівень команди суперника, у якого було багато гравців на оглядинах, хто тільки приїхав, тому тут є своє пояснення їх не дуже злагодженій грі. Що стосується нашої гри, то навіть не знаю, який тайм сподобався більше. В обох таймах були хороші моменти. У першому мені не сподобалося кілька епізодів в обороні, але в цілому можна оцінити спаринг, як позитивний. І емоції зараз також позитивні.

— Сьогодні на в складі команди дебютував новачок Юрій Вакулко. Що скажете про цей трансфер?

— Він спочатку належав іншому клубу, тому ми особливо його не розглядали, як потенційний трансфер, але далі ситуація так, що склалася можливість підписанти з ним контракт, тому цим ми, звичайно, задоволені, адже для нас важливо мати досвідчених футболістів у хорошому ігровому віці. У нас багато молоді, і багато досвідчених футболістів, від яких вже важко вимагати якогось прогресу. Тому Юрій для нас важливий і з точки зору інвестицій в майбутнє, а крім того, це хороший швидкісний гравець, який добре діє у захисті, хоча йому ще потрібен час, щоб зрозуміти нашу гру і ігрові принципи. Але дуже важливо, що він зараз з нами, що він пройшов нашу школу, і для нього Дніпро не пустий звук. Тому ми, звичайно, цим трансфером за доволі цим трансфером, а от його сьогоднішню гру по 15 хвилинам я би оцінювати не став.

— Сьогодні Сафронов у першому таймі грав на правому фланзі, а у другому в центрі оборони. Це говорить про те, що ви дивитесь на нього на різних позиціях?

– Це говорить про те, що у нас захворів Романюк і все (посміхається).

— Супряга зараз забиває і набирає впевненості?

– Будь-який футболіст, коли забиває, почне відчувати психологічну впевненість. Це стосується не тільки молоді, Супряги, або когось іншого. Тут питання його особистих амбіцій, наскільки він бажає забивати і прогресувати. Зрозуміло, що у нас велика група молодих футболістів, і усі вони володіють талантом, тому тільки від них буде залежатиме, як вони будуть працювати і використовувати ті хвилини і шанси, які будуть з’являтися. У нас немає інших футболістів. Тому ми дуже на них розраховуємо – на їх серйозність, мотивацію і майстерність.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Petro  (10.07.19 12:55): Uspexov komande i zdorovija vsem igrokam,mi na nix nadeemsja. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте