Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
05:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Патрульним Дніпра вдалося затримати чоловіка, що хотів пограбувати садове товариство

Патрульним Дніпра вдалося затримати чоловіка, що хотів пограбувати садове товариство

Вчора, близько 21-ї години по спецлінії 102 надійшло повідомлення про незаконне проникнення до приватної власності на проспекті Богдана Хмельницького. Вартові порядку оперативно прибули за вказаною адресою.

На місці заявник – голова садового товариства розповів, що саме зараз до одного з будинків проник невідомий, ймовірно з метою викрадення речей, які знаходяться в середині домоволодіння.

Інспектори обстежили територію товариства та виявили пошкоджене вікно, на подвір'ї виявили деякі речі з домоволодіння. В середині приміщення знаходився чоловік, на неодноразові вимоги поліцейських вийти не реагував.

З метою припинення кримінального правопорушення, зі згоди голови садового товариства патрульні зайшли до житла. Там, вони на «гарячому» затримали громадянина, який вчиняв крадіжку майна.

Під час перевірки особи за відповідними базами МВС, інспектори встановили, що громадянин 1989 року народження вже притягався до відповідальності за подібний злочин.

На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського відділку поліції. Для подальшого ясування обставин цієї події.




Gorod.dp.ua на Facebook.


007  (01.08.19 15:45): Ну и что. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті