Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кам’янське здобуло перше місце на фестивалі «Петриківський дивоцвіт-2019»

|«« «« »» »»|

Уже дванадцятий раз поспіль, 21 вересня, зустрічав гостей щорічний етнографічно-фольклорний фестиваль «Петриківський дивоцвіт». Цього року, за підтримки міського голови Андрія Білоусова, долучилося до участі й Кам’янське, представивши дуже яскраву виставкову платформу.

Презентація культурного, гастрономічного, інноваційного потенціалу міста була дуже цікавою та привертала увагу відвідувачів фестивалю.

Історія Кам’янського на «Петриківському дивоцвіті» була представлена експонатами Музею історії міста. Незвичайна експозиція Станції юних техніків не лишила байдужим жодного гостя, який завітав до кам’янської локації. А вироби ручної роботи у техніці соломоплетіння члена національної Спілки майстрів народного мистецтва України Любові Литовченко були єдині на всьому фестивалі.

Також свої роботи презентували Члени національної Спілки майстрів народного мистецтва України Вікторія Рябова, Світлана Товстоброва Світлана.

Гостей, які завітали до платформи Кам’янського, вітав фольклорний етногурт «Щебетушки» Лівобережної школи мистецтв. Колектив співає козацькі пісні Дніпропетровщини, вивчає та береже українські культурні надбання.

Гастрономічна платформа була представлена смаколиками та фотозонами, які розповідали про міський фестиваль вуличної їжи «СМАКОЛИК-fest».

Кам’янський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів провів майстер-клас з розпису пряників. Усі бажаючи змогли власноруч створити кондитерський виріб.

Ось так, об’єднавшись, місто показало свій творчий та культурний потенціал, який отримав високу оцінку журі фестивалю.

На головній сцені фестивалю «Петриківський дивоцвіт» з першим місцем Кам’янське привітав голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов та вручив портативну аудіо колонку.

Gorod.dp.ua на Facebook.


анна  (23.09.19 15:01): "город показало" - супер !!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті