Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
07:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Мешканка Дніпропетровська відсвяткувала своє сторіччя

Ніяких вечірок в юності та чарка горілки в старості – ось секрет довголіття Ганни Щур. Мешканка Дніпропетровська відсвяткувала своє сторіччя. Вона каже, що зберегти здоровўя та ясність розуму їй допомогла сумлінна праця, оптимізм і самодисципліна.

Ганна Щур все своє життя провела в Дніпропетровську. На курорти не виїжджала. Майже щодня йшла на роботу в магазин. Ані хвилини не забувала про дітей. Їх у неї було троє. Каже, що нічого у своєму житті не змінила би. Ганна Щур переконана: саме скромний спосіб життя допоміг їй зустріти своє сторіччя.

Ганна Щур: «Я себя не балую сама. У меня нету такого, чтоб я каждый день пошла куда-то гулять, на вечеринку».

Столітня Ганна Щур рідко зустрічається з лікарями. Довгожителька почуває себе добре. Хіба що безсоння іноді турбує. Ганна Михайлівна не забуває навіть про фізкультуру. Робить зарядку й розповідає: “Все-таки разойдутся немножко. А то ж застаиваются. Вот вначале - ой, больно! А потом разомнется, разойдется и ничего!”

У Ганни Щур є про кого турбуватися. Вона й досі доглядає сина. А ще в неї численна кількість нащадків – сім онуків, десять правнуків і три праправнуки. Вони кажуть, що мудрості та самодисципліні бабусі варто повчитися. Заради такого свята іменинниця може дозволити собі навіть міцні напої. Каже: чарочка горілки не заважає, а навіть зміцнює імунітет. Ганна Щур і досі не знає рецепт довголіття. Жінка переконана: кожному жити стільки, скільки судилося.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте