Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
14:53

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

СК «Днепр-1»: к доигрыванию чемпионата готовы!

СК «Днепр-1»: к доигрыванию чемпионата готовы!

Исполнительный директор спортклуба Андрей Русол рассказал о том, как команда готовится к доигрыванию украинского футбольного чемпионата.

Городской сайт уже сообщал о том, что Украинская премьер-лига планирует возобновить чемпионат 30 мая, после завершения карантина, и окончить его 24 июля.

Как сообщает официальный сайт СК «Днепр-1» по материалам Tribuna.com, днепровский клуб – однозначно за доигрывание чемпионата в предложенном формате и в оговоренные сроки. Об этом исполнительный директор спортклуба Андрей Русол рассказал следующее:

— Як УАФ і УПЛ зараз контактує з клубами щодо ймовірного продовження чемпіонату?

– У нас була відеоконференція. Думаю, якщо нам треба буде зібратися – ми це зробимо. Була дана вступна інформація, план. Якщо ситуація з пандемією не буде погіршуватися, то далі, думаю, все буде відбуватися за цим планом. З комунікацією проблем немає.

Наш клуб однозначно за те, щоб дограти цей чемпіонат, а не закінчити його якимось вольовим рішенням у поточній таблиці,

— Сергій Палкін пропонує поки відкласти розширення УПЛ до 14 команд з-за економічних ризиків. Ви як ставитеся до цієї ідеї?

– Ми за розширення. Ми ж живемо, керуючись якимись планами, принципами, надіями. Як командам першої ліги реагувати потім на цю ситуацію? Що у нас буде в першій лізі? Заради чого команди готувалися до сезону? Хтось б’ється вже другий чи третій сезон за підвищення в класі. Що ми потім будемо розповідати власникам і керівникам, уболівальникам і футболістам, чому вони рік у холосту спрацювали?

Це одна з основних причин. Друга – є ж якийсь планування. Ми ж голосуємо за якісь двох — або трирічні плани розвитку нашого футболу. А у нас кожні півроку якийсь форс-мажор – минулі плани міняємо, нові стверджуємо.

— Тобто, поки ви не бачите передумов, щоб щось кардинально змінювати в цьому питанні? Маю на увазі економічний стан претендентів на вихід в УПЛ.

– За моєю інформацією, клуби верхньої частині таблиці першої ліги досить сильні і за своєю інфраструктурою, і фінансово. Якщо б у нас були проблеми з ліцензуванням цих клубів… Але я зараз не готовий давати оцінку, адже це повинні робити компетентні органи.

Але те, що я бачу – «Інгулець», «Рух» і «Волинь». Як на мене, вони готові грати в УПЛ. І міста хороші, і регіони. І залишити їх без футболу, перекреслити все те, що вони робили – це несправедливо.

Gorod.dp.ua на Facebook.


и шо?  (05.05.20 16:51): Зачем оно надо? Днипро нет уже, а этот эрзац и подавно не нужен. Как и футбольные матчи. Я раньше считал, что во Львове построить стадион за городом было глупостью, а оказалось это гениальный ход. Чем дальше тем лучше, с глаз долой. Ответить | С цитатой
Болельщик.  (05.05.20 11:26): Ура. Начало конца. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте