Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
02:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Днепре перед Троицей продезинфицируют улицы

В Днепре перед Троицей продезинфицируют улицы

4-го червня Службою порятунку «101» напередодні вихідних днів з нагоди Дня Святої Трійці, з метою запобігання поширенню COVID-19, буде проведено санітарну обробку вулиць міста Дніпро.

Роботи розпочнуться о 23:00.

Планується залучити 5 одиниць техніки, групу хіміків та загалом близько 20 чоловік рятувальників.

Велике прохання, ознайомитись з маршрутами руху пожежних підрозділів та з розумінням віднестись до проведення профілактичних заходів.

Список вулиць

МАРШРУТ № 1 «МАНУЙЛІВСЬКИЙ-СОНЯЧНИЙ» (20 км)

ТЦ Вавилон – просп. Мануйлівський – вул. Каруни – просп. Слобожанський – вул. Любарського 6 – вул. Любарського–вул. Молодогвардійська – Самарський спуск – через річку Самара – вул. Красногорська – до станції Ксенівка.

МАРШРУТ №2 «СЛОБОЖАНСЬКИЙ–КАЛНИШЕВСЬКОГО-

Надземний перехід через просп. Слобожанський - просп. Слобожанський до буд. 106 – в зворотному напрямку по проспекту Слобожанський до ТРЦ Наша Правда (парковка) – вул. Байкальська – вул. Батумська – просп. П. Калнишевського – вул. Калинова – просп. Слобожанський - в зворотному напрямку по вул. Калинова - проспект П. Калнишевського – вул. Б. Хмельницького до проспекту Слобожанський – в зворотному напрямку по вул. Б. Хмельницького – просп. П. Калнишевського - вул. Батумська – вул. Осіння – вул. Дніпросталівська – вул. Буковинська – вул. Іларіонівська – вул. Синельниківська – вул. Семафорна – вул. Буковинська.

МАРШРУТ №3 «КАЛИНОВА-ЛІВОБЕРЕЖНИЙ 1,2,3-ЛОМОВСЬКИЙ» (20 км)

Перехрестя пр. Слобожанський та вул. Калинова до вул. Образцова – вул. Березинська – ТРЦ Караван – в зворотному напрямку до перехрестя пр. Слобожанський та вул. Калинова – перехрестя вул. Березинська та Генерала Захарченка – вул. Усенка – просп. Миру – до вул. Генерала Захарченка – в зворотному напрямку по просп. Миру до Донецького Шосе – по Донецькому шосе до ж/м Ломівський від буд. 19 до буд. 2а – в зворотному напрямку по Донецькому шосе до вул. Дементьєва та в зворотному напрямку до вул. Шолохова буд. 41.

МАРШРУТ №4 «ЧЕРНИШЕВСЬКОГО»

від проспекту Гагаріна– просп. Святослава Хороброго - по просп. Пушкіна до вул. Леваневського – в зворотному напрямку по маршруту – парковка перед ТРЦ НАГОРНИЙ.

МАРШРУТ №5 «ПЕРЕМОГА 1-6 – ЦИРК» (20 км)

Від перехрестя Січеславська Набережна та пров. Добровольців – просп. Героїв – бульвар Слави – просп. Героїв – перехрестя вул. Космічна та Набережна Перемоги – в зворотному напрямку до перехрестя Січеславська Набережна та пров. Добровольців - Набережна Перемоги до перехрестя вул. Космічна та Набережна Перемоги – площа перед сквером Прибрежний - перехрестя вул. Космічна та Набережна Перемоги – по Набережній Перемоги – Набережна Січеславська – площа перед Державним Цирком – в зворотному напрямі по маршруту.

МАРШРУТ № 6 «ГАГАРІНА» (10 км)

бульвар Зоряний – проспект Гагаріна до площі Соборної - площа Соборна – проспект Гагаріна – парковка ТРЦ ДАФІ. (25 зупинок та парковка ТРЦ ДАФІ)

МАРШРУТ №7 «ПОЛЯ-РОБОЧА» (20 км)

Перехрестя просп. Б. Хмельницького та вул. Титова – просп. О. Поля - перехрестя просп. О. Поля та просп. Пушкіна– перехрестя просп. О. Поля та просп. Пушкіна - просп. О. Поля – парковка ТРЦ АПОЛО (27 зупинок та парковка ТРЦ АПОЛО) – перехрестя вул. Макарова та вул. Криворізька – вул. Криворізька – вул. Робоча до проспекту Пушкіна – перехрестя вул. Робоча та просп. Пушкіна – площа перед ДК «Машинобудівників» - вул. Криворізька - перехрестя вул. Макарова та вул. Криворізька - повернення до місця дислокації (17 зупинок та площа перед ДК «Машинобудівників»)

МАРШРУТ №8 «ІВАНА МАЗЕПИ» (10 км)

Залізничний вокзал «Дніпро-Головний» – вул. Курчатова – вул. Леваневського–просп. С. Нігояна – проспект І. Мазепи до вул. Київська – в зворотному напрямку – парковка Залізничного Вокзалу – (31 зупинка та парковка Залізничного вокзалу)

МАРШРУТ №9 «ЗАХІДНИЙ-ПОКРОВСЬКИЙ-ЧЕРВОНИЙ КАМІНЬ» (20 км)

Від станції метро Метробудівників до станції Металургів – вул. Маяковського вул. Д. Галицького – вул. Фосфорна – вул. Ближня – та в зворотному напрямку– від станції метро просп. Свободи – вул. В. Діївська - вул. Ю. Кондратюка – вул. В. Діївська – парковка магазину ВАРУС - вул. Метробудівників – вул. Набережна Заводська – вул. П. Мирного - станція метро просп. Свободи - (22 зупинки та парковка магазинів ВАРУС)

МАРШРУТ №10 «Д. ЯВОРНИЦЬКОГО-ОСТРОВСЬКОГО- УСПЕНСЬКА» (20 км)

Залізничний вокзал «Дніпро-Головний» – просп. Д. Яворницького – площа Г. Майдану - монумент Вічної слави – в зворотному напрямку по маршруту (30 зупнинок та пл. Г. Майдану) – площа Островського – вул. Вокзальна – вул. Княгині Ольги – Набережна Січеславська – вул. В. Мономаха - вул. Ломана – площа Успенська.

МАРШРУТ № 11 «Б. ХМЕЛЬНИЦЬКОГО» (10 км)

Перехрестя просп. Б. Хмельницького та пров. Гальченка – вул. Січових стрільців – вул. Січових стрільців – по пр. Б. Хмельницького – парковка ТРЦ ТЕРРА (29 зупинок парковка ТРЦ ТЕРРА).

МАРШРУТ № 12 «ТОПОЛЯ 1,2,3-ПРИДНІПРОВСЬК» (20 км)

Від перехрестя вул. Гальченка та вул. Панікахи – Запорізьке Шосе - вул. Джинчарадзе – в зворотному напрямку по Запорізькому Шосе до перехрестя вул. Панікахи та Запорізького Шосе (готель ROAD STAR) – в зворотному напрямі по вул. Панікахи – парковка ТРЦ ТЕРРА – від вул. Гаванська – вул. Електрична – вул. 20 років Перемоги до вул. Автопаркова – в зворотному напрямку по маршруту.
Gorod.dp.ua на Facebook.


А что если  (04.06.20 14:22): Дождь? Відповісти | З цитатою
Морозенко  (04.06.20 12:26): Я так понимаю, что на остальных улицах никто не болеет? Відповісти | З цитатою
Шизоід  (04.06.20 11:21): Тобто дадуть кожному безхатькові по пляшці горілки? Відповісти | З цитатою
Шубин  (04.06.20 10:47): Миллионы бюджетных средств на бесполезную дезинфекцию, да еще и на городском сайте такие же идиоты написали как и наше городское руководство. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті