Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
19:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі в гаражному кооперативі отруїлися двоє чоловіків: один помер, другий госпіталізований

У Дніпрі в гаражному кооперативі отруїлися двоє чоловіків: один помер, другий госпіталізований

19-го серпня о 06:27 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в гаражному кооперативі «Лоцманський» по провулку Садовому Соборного району міста Дніпро, двоє чоловіків без свідомості знаходяться в оглядовій ямі.

Рятувальники чергового караулу 19-ої державної пожежно-рятувальної частини 8-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, прибувши на місце події встановили, що в оглядовій ямі одного з приміщень гаражного кооперативу, знаходяться двоє людей без свідомості.

Надзвичайники за допомогою засобів індивідуального захисту органів дихання дістали чоловіків на поверхню та передали працівникам швидкої медичної допомоги для подальшого обстеження. Чоловіка орієнтовно 35-и років було госпіталізовано до Дніпровської міської клінічної лікарні №4 з попереднім діагнозом – гостре отруєння невідомою токсичною речовиною. Після медичного огляду пенсіонера (орієнтовно 60-и років), нажаль, медики констатували смерть.

На допомогу чоловікові було залучено 6 чоловік особового складу та 1 одиницю техніки Головного управління ДСНС України в області.




Gorod.dp.ua на Facebook.


не местный  (19.08.20 14:42): С газового пистолета шмальнули и хотели кайфануть?
Или тупо бухали метиловый спирт ((
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті