Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
21:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Днепрянин запропонував патрульним 500 доларів, щоб ті не перевіряли його мотоцикл

Днепрянин запропонував патрульним 500 доларів, щоб ті не перевіряли його мотоцикл

5 вересня, близько опівночі, на перехресті Запорізького шосе та проспекту Богдана Хмельницького патрульні помітили як водії мотоцикла BMW та автомобіля Daewoo Lanos одночасно порушили правила дорожнього руху. Їх зупинили.

Водій мотоцикла надав свідотоцтво двоколісного, яке за базами МВС значиться як втрачене. Інспектори перевірили ідентифікатор транспортного засобу. Втім, на тому місці, де він має перебувати, вони виявили лише лакофарбове покриття. А сам він-код був нанесений на зйомній частині мотоциклу, що не є властивим для ідентифікування такого транспорту.

Під час складання адміністративних матеріалів за порушення правил дорожнього руху та перевірки водій Daewoo Lanos пояснив охоронцям порядку, що він попросив свого товариша перевезти вказаний мотоцикл і аби транспортний засіб й далі не перевіряли запропонував гроші — 500 доларів. Поліцейські попередили громадянина про кримінальну відповідальність за такі дії. Втім, чоловік проігнорував попередження.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка зафіксувала цей факт. Чоловіків доставили до Шевченківського відділку поліції для з'ясування усіх обставин події.

Gorod.dp.ua на Facebook.


А.Верба  (08.09.20 21:13): Двойники - двойнички, сколько вас на дорогах Днепра. КУЧА Відповісти | З цитатою
Днепр_2  (08.09.20 19:04): В советское время скупка краденного являлась уголовным преступлением. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
в Днепре  (08.09.20 12:14): еще много свежих мотоциклов на "календариках" Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті