Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
19:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині внаслідок ДТП загинуло двоє людей та ще один чоловік в реанімації

На Дніпропетровщині внаслідок ДТП загинуло двоє людей та ще один чоловік в реанімації

29-го січня о 19:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що внаслідок дорожньо-транспортної пригоди яка сталась на автошляху «М-04 Е-25, 295км.» поблизу селища Богуслав Павлоградського району, виникло займання легкового транспортного засобу.

За викликом одразу направлено чергові відділення 27-ої та 37-ої державних пожежно-рятувальних частин 6-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що внаслідок лобового зіткнення двох легкових автомобілів «ВАЗ-2111» 2006 року випуску та «Mazda-6» 2016 року випуску, сталось займання моторного відсіку одного з них. Рятувальники почали ліквідацію пожежі та вивільнення постраждалих з понівечених автівок.

Працівниками пожежно-рятувального підрозділу за допомогою електричних ножиць та бензорізу деблоковували тіла двох загиблих (чоловіка 1976 року народження та пасажирку 1980 року народження) з понівеченого автомобілю «ВАЗ-2111». Проведено відключення клем акумулятора автомобіля, проведено змив ПММ з автошляху та забезпечено пожежну безпеку на місці події. Водія автомобіля «Mazda-6» госпіталізовано до прибуття пожежно-рятувального підрозділу до реанімаційного відділення Павлоградської міської лікарні №4 (стан-тяжкий).

Внаслідок пожежі пошкоджено моторний відсік автомобіля «ВАЗ-2111» на площі 1 м.кв.

Всі обставини ДТП з’ясовують правоохоронні органи.

До надання допомоги залучено 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Измученый нарзаном  (01.02.21 08:18): В результате пожара поврежден моторный отсек автомобиля «ВАЗ-2111» на площади 1 м.кв...
А, так это его огнем так расхренячило!!!
Відповісти | З цитатою
Саша  (31.01.21 05:32): Горе. Відповісти | З цитатою
Мимо проходил  (30.01.21 17:04): Так кто все таки в лоб вышел? Відповісти | З цитатою
гость  (30.01.21 12:19): как ни пытался понять, так и не смог - как так завис против всех законов физики ВАЗ? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті