Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
23:44

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Художественном музее Днепра готовят к открытию новую выставку

В Художественном музее Днепра готовят к открытию новую выставку

30 апреля в музее откроют выставку пленерных живописных и графических работ «Открывая мир».

Авторами выставки станут известные художники Александр Василенко и Мария Грим вместе со своими учениками.

Днепропетровский художественный музей приглашает горожан на открытие выставки в ближайшую пятницу в 10.30 и рассказывает об их авторах следующее:

«Виставка має незвичний формат, адже презентує роботи творчої пари досвідчених митців, до того ж викладачів, та їх юних вихованців. Художні та графічні роботи, що було створено на пленерах у творчих подорожах Україною та Європою, відображають особливе суб’єктивне сприйняття кожним автором світу: мінлива атмосфера першого враження, переданий внутрішній стан і настрій художника, віднайдені творчі методи.

Олександр Василенко – художник-графік, керівник дитячих мистецьких студій «Графічні майстерні» і «Художні майстерні» Міського палацу дітей та юнацтва у м. Дніпро.

Марія Грім – художниця, дизайнерка, членкиня Конфедерації дизайнерів і стилістів України, керівниця дитячої мистецької студії «Дизайн і декор» Міського палацу дітей та юнацтва у м. Дніпро.

Роздивитись художні твори пропонуємо з 30-го квітня по 9-е травня згідно з графіком роботи Дніпропетровського художнього музею».

А еще в ближайшую пятницу, 30 апреля в Художественном музее в 14 часов состоится интересная авторская экскурсия «Про що може розповісти ікона Божої Матері Самарська людині ХХІ століття?», особенно актуальная накануне светлого праздника Пасхи.

Об этом мероприятии в музее рассказывают следующее:

«Запрошуємо на авторський захід «Про що може розповісти ікона Божої Матері Самарська людині ХХІ століття?», який відбудеться 30 квітня о 14:00.

Напередодні Великодніх свят, коли всі християни радіють Воскресінню Христа, запрошуємо відвідувачів поговорити про один з найцікавіших експонатів нашого музею – ікону Божої Матері Самарську.

І хоча ця ікона не є пасхальною, вона допоможе зрозуміти, чому це свято таке важливе для християн. Ті події, що зображені на іконі, передують Великодню і не менш значущі. Крім того, вона пов’язана з нашим краєм і дуже шанована тут. I головне, ікона Божої Матері Самарська – привід поговорити про важливі питання, які так чи інакше, в той чи інший час постають перед кожною людиною.

Захід проводить Людмила Гайда, старша наукова співробітниця ДХМ.

Обов'язковий попередній запис за телефоном: (095) 59-09-277».



Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте