Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
03:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За недобудовані казарми у Гвардійському фірма-забудовник заплатить 3,3 млн грн

За недобудовані казарми у Гвардійському фірма-забудовник заплатить 3,3 млн грн

Північний апеляційний господарський суд, задовольнивши апеляційну скаргу Дніпровської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері, скасував рішення суду першої інстанції та постановив нове, яким одну з комерційних структур м. Києва зобов’язав сплатити понад 3 млн грн штрафних санкцій та невикористаного авансу.

Установлено, що у липні 2018 року між Товариством з обмеженою відповідальністю та Східним територіальним квартирно-експлуатаційним управлінням укладено договір підряду щодо будівництва будівлі казарми поліпшеного планування у смт Гвардійське Дніпропетровської області.

Однак фірма-будівельник наданий аванс у повному розмірі не використала й не повернула замовнику, а також порушила обумовлені договором строки виконання будівельних робіт, у зв’язку з чим Дніпровська спеціалізована прокуратура звернулась до суду з позовом.

Господарський суд м. Києва відмовив у задоволенні позову прокуратури, втім суд апеляційної інстанції, підтримавши позицію прокурора, позовпро стягнення штрафних санкцій та повернення суми невикористаної попередньої оплати за договором підряду на суму 3,3 млн грн задовольнив у повному обсязі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Я  (08.06.21 20:27): И шо, полковники не причем? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті