Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
03:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровська ОДА розшукує історії бізнес-успіху

Дніпропетровська ОДА розшукує історії бізнес-успіху

Підприємців регіону запрошують поділитися власними історіями успіху. Для цього потрібно заповнити спеціальну анкету. Дедлайн – 30 липня, повідомили у Дніпропетровській ОДА.

«До 30-річчя незалежності України збираємо бізнес-історії, якими можна пишатися. А таких в області чимало! Мешканці регіону втілюють неймовірні ідеї. Та водночас своєю роботою допомагають розвиватися економіці країни», – сказала начальниця відділу департаменту економічного розвитку облдержадміністрації Алла Кефель.

Аби презентувати власний бізнес, потрібно заповнити анкету з 15 питань. Історії збиратимуть до 30 липня. Кращі відзначать у ДніпроОДА.

«Розкажіть про власний досвід. Про злети та падіння. Важку щоденну роботу. Та неймовірні відчуття від перших перемог. Це джерело інформації для початківців. Натхнення та мотивація для тих, хто робить перші кроки в підприємництві», – додала Алла Кефель.

Анкета проєкту #Наша незалежність: власна історія бізнес-успіху – за посиланням.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Блондинка  (14.07.21 00:01): При сочинении сказочек успеха о разбойниках и первичном накоплении капитала хорошенько подумайте, а то вдруг срок давности по УК ещё не прошёл и за вами приедут в судной решётчатой карете Відповісти | З цитатою
Пенсионер  (13.07.21 20:49): Городские чинуши должны первыми написать свои истории и схемы успеха!? Відповісти | З цитатою
Мила Азул  (13.07.21 17:37): Еще независимым только 30 лет. Много ли из них будет бизнесменов? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті